Connect with us

COMUNITATE

Bărbat din Mătăsari, dispărut de acasă de miercuri! Familia îngrijorată, Florin are telefonul închis

Postat acum

on

La data de 8 august a.c., Poliția Municipiului Motru a fost sesizată de către un bărbat de 46 de ani din comuna Mătăsari, cu privire la faptul că de la data de 3 august a.c., nu mai știe nimic despre vărul său GIONEA FLORIN, în vârstă de 30 de ani, din comuna Mătăsari și nu a mai putut lua legătura cu acesta.

Din primele verificări efectuate de polițiști, se pare că bărbatul este cunoscut cu plecări voluntare repetate, având de asemenea afecțiuni psihice.

Semnalmente: înălțimea de aproximativ 1.75-1.78 metri, greutate aproximativă 80-85 kg., constituție atletică, față rotundă, ten alb, ochi căprui, păr șaten, scurt.

La data plecării, bărbatul era îmbrăcat în pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare albastru închis și purta pantofi de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea femeii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Bărbatul ajuta la marfă la un magazin din Mătăsari dar, în urmă cu o săptămână, nu s-a mai prezentat la societatea comercială, nu este la locuința și are telefonul închis.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Primarul Radu nu i-a uitat pe pensionari: Petrecere de 15.000 de euro pentru vârstnicii din Țicleni!

Postat acum

on

De către

Constantin Radu, primarul PSD de la Țicleni, pregătește o petrecere de zile mari pentru pensionarii din oraș. Pentru masa festivă și nu numai, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, edilul a achitat peste 15.000 de euro.

Ziua de 1 octombrie este prilej de bucurie si pentru pensionarii din Țicleni. Câteva sute de persoane sunt invitate la o petrecere organizată cu această ocazie de autoritatea locală. În fiecare an, primăria a avut grija de pensionarii din oraș, iar sărbătoarea nu a fost marcată doar in pandemie din cauza restricțiilor.

În toate localitățile, la acest sfârșit de săptămână, se organizează astfel de petreceri pentru vârstnici. O parte importanta a membrilor comunității din Țicleni este reprezentată de persoane de vârsta a treia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Încă un angajat CEO a murit

Postat acum

on

De către

Lista neagră a deceselor de la Complexul Energetic Oltenia continuă să crească. Încă un angajat al companiei, care abia reușise să se pensioneze, a pierit înainte de a se bucura de o pensie, la care visa. Constantin Nebunu avea 55 de ani și a murit la Spitalul Motru, în urma unui accident vascular. Bărbatul a fost angajat la Cariera Lupoaia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Marfă retrasă de la vânzare de OPC

Postat acum

on

De către

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Gorj au scos de la vânzare manfă în valoare de 6.000 de lei. În luna august reprezentanții CJPC Gorj  au efectuat un număr de 91 acțiuni de control, în urma cărora au aplicat 39 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 218.000 lei și 58 de avertismente. De asemeni, au oprit temporar activitatea a trei unități.

Printre neregulile constatate, se comercializarea unor produse cu data expirată, legume și fructe depreciate calitativ, cu mucegai, modificate organoleptic, practici comerciale înșelătoare sau utilizarea unor vitrine frigorifice insalubre, cu insecte, resturi alimentare și praf.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR