Connect with us

EVENIMENTE

Băgat în arest pentru că și-a agresat mama și bunica

Postat acum

on

Un bărbat din Novaci a ajuns în arestul poliției, după ce și-a agresat mama și bunica. În vârstă de 41 de ani, agresorul le-a lovit pe cele două femei, și a fost pus sub ordin de restricție, de către polițiști. Bărbatul a încălcat ordinul, iar mama acestuia a sesizat poliția, speriată că s-ar putea repeat episodul de agresiune. „La data de 17 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 60 de ani, din municipiul Târgu Jiu,  cu privire la faptul că, are un conflict cu fiul său. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 41 de ani, din orașul Novaci, pe fondul consumului de alcool si a unor neînțelegeri, ar fi exercitat acte de violență asupra mamei și bunicii sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, bărbatului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoanele vătămate sau locuința acestora. Ulterior, polițiștii au fost sesizați de femeia, de 60 de ani, cu privire la faptul că, fiul său a încălcat ordinul de protecție provizoriu, revenind la domiciliu”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor instituite, iar față de bărbat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR