Connect with us

ACTUALITATE

Atenție! Pericol de accidente. Vezi unde!

Postat acum

on

Este pericol de accidente, pe drumurile din județul Gorj, din cauza ninsorii din ultimele ore. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri Craiova atrag atenția conducătorilor auto, să fie atenți la trafic și să verifice înainte de a pleca la drum, care este starea rutei pe acre o vor parcurge, informațiile fiind publice. „Pe marea majoritate a sectoarelor de drum național administrate SDN Târgu Jiu ninge. Ninge mărunt, dar ninge de azi dimineață; utilajele sunt pe traseu de la prima oră a zilei, de când a început să ningă, s-a acționat în primă fază cu materiale antiderapant și cu lama,, iar acum se patrulează permanent pentru a ne asigura că nu vor exista probleme în traffic și pentru a ne asigura că circulația se va desfășura în condiții de siguranță. Facem un apel la toți conducătorii auto care pleacă la drum, în cursul acestei zile, să nu plece cu autoturismele neechipate de iarnă, să se intereseze înainte de a pleca la drum despre starea părții carosabile, informații pe care le găsesc pe pagina de internet a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere Naționale”, a declarant Cristi Tudor, purt[torul de cuvânt al DRDP Craiova.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR