Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Atac devastator, din partea unui primar PSD, la adresa președintelui Mihai Weber: ”Un neavenit care are proiecte în vorbe!”

Postat acum

on

Continuă scandalul în organizația județeană a PSD! După ce, zilele trecute, primarul comunei Peștișani a scris, pe grupul de comunicare de pe WhatsApp al BPJ, că filiala politică are o conducere ”de doi bani” și i-a catalogat pe unii colegi ai săi social-democrați drept ”curve”, de această dată, Cosmin Pigui, l-a atacat, public, pe președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Într-un mesaj, postat pe Facebook, la orele 3,00, în noaptea de marți spre miercuri, Cosmin Pigui ironizează strategia PSD pentru Gorj, în contextul în care comuna pe care o conduce nu a obținut fonduri la repartiția făcută de guvern din fondul de rezervă, zilele trecute, pentru finanțarea cheltuielilor de sfârșit de an.

”Rog pe toți cunoscuții mei să înțeleagă că Comuna lui Brâncuși nu are nevoie de bani la rectificare! Îi mulțumim din suflet domnului președinte Weber pentru că are o strategie uimitoare, revoluționară pentru Gorj. Este prima data când conducerea PSD are o strategie de dezvoltare! În toate documentațiile europene se discută că Gorjul are ca avantaj brandul multicultural … Brâncuși! Niciodata Gorjul nu-l va avea pe Weber, ci pe Brâncuși! Noi vom rămâne aici! Cum spun spuni unii “slava ukraine” așa spunem noi de la Peștișani “slava Peștișani” Și am reușit, fără vreun sprijin: fără Poenaru!”, a scris primarul.

Pigui a continuat cu un atac frontal la adresa președintelui PSD Gorj, Mihai Weber, pe care-l consideră prietenul lui Ion Poenaru, fostul președinte al Obștii Peștișani, schimbat din funcție, duminică, după mulți ani, prin votul Adunării Generale a Coproprietarilor.

”P.S. Am avut dosar penal fabricat de prietenul președintelui comisiei SIE Mihai Weber. Restul sunt povesti. Un neavenit care are proiecte in vorbe! Gorjul incepe cu Brîncuși! Noi suntem Brîncuși și promit că nimeni, politic, nu-și va bate joc de al nostru Brîncuși În orice variantă eu sunt PSD! Nu și ei!”, a conchis primarul.

Cosmin Pigui a scris, într-un comentariu la o postare anterioară, că nu a fost invitat la cheful de final de an al organizației politice, la care oricum nu ar fi mers pentru că în conducerea acesteia sunt doar persoane îndoielnice.

”…domnul Weber de la SIE nu m-a invitat la cheful PSD de sfarsit de an. Nici nu mergeam (…) sa stau cu curvele masculine si feminine din PSD. PSD nu mai este PSD, este un locas pentru persoane indoielnice, ce-si doresc sa parvina! Eu sunt un PSD-ist adevarat! La ora actuala PSD, aviz Misule, nu am nimic personal cu tine, are la conducere doar persoane indolnice! Te supara ca le zic curve?”, a scris Pigui.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Avarie la excavatorul 07 de la Cariera Tismana!

Postat acum

on

De către

O nouă avarie de proporții s-a petrecut în cadrul uneia dintre carierele Complexului Energetic Oltenia. De data aceasta este vorba despre Cariera Tismana și de excavatorul 07. Incidentul a avut loc vineri seara dar a fost bine acoperit de companie, în așa fel încât să nu afle presa.

Prin ruperea unor cabluri, benzile de la excavatorul de 1400, cu numărul 07, au căzut pe sol.

Este a doua avarie în mai puțin de o săptămână în CEO. Din fericire sunt doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Elevă de a VIII-a de la Școala Gimnazială Bărbătești, amenințată la clasă de liderul AUR Jupânești

Postat acum

on

De către

O situație fără precedent a avut loc astăzi la Școală Gimnazială Bărbătești, o elevă de clasa a VIII-a din Jupânești fiind amenințată de un adult, la sala de clasă. Incidentul s-a petrecut chiar la ușa clasei, în timp ce eleva ar fi fost scoasă afară de la oră de către directorul școlii, care astfel a răspuns unor amenințări venite de la viceprimarul comunei Jupânești. Cel care a venit în școală să amenințe minora este liderul AUR Jupânești.

De ce acest abuz? Asta este ușor de explicat. Minora eleva ar fi pus un comentariu pe Facebook pe pagina reprezentantului AUR Jupânești, Bengulescu Dumitru. Eleva, practic a luat apărarea astfel primarului de Jupânești, fără să jignească în comentariul său pe nimeni.

Primarul de Jupânești auzind de incidentul de la școala din Bărbătești a anunțat poliția din comună și s-a prezentat personal astăzi, împreună cu agenții de poliție, la unitatea de învățământ. Polițiștii au anchetat incidentul, fata fiind găsită tremurând și foarte afectată de cele întâmplate.

Șocant este că și părinții minorei ar fi fost amenințați de către viceprimarul Bușe Constantin care este un fel de Gică Contra, în tot ceea ce întreprinde edilul local.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj nu a avut încă o reacție pe acest incident petrecut în incinta Școlii Gimnaziale Bărbătești.

Primarul comunei Jupânești a relatat incidentul chiar pe pagina sa de Facebook pentru că un incident similar să mai aibă loc în comună sau în cea vecină, astfel:

Drag cetățeni, dragi prieteni, cred că unele persoane din această comună au inceput deja campania electorală, de aceea, vă rog insistent dacă sunteți amenințați sau şantajați de unele persoane care se luptă în această campanie pentru putere să mă informați personal sau să anunțați organele de poliție. Nu stați cu teama că pot să vă facă rău, așa niciodată nu vom putea evolua pentru o lume mai bună. Chiar azi a fost amenințată o fată de 15 ani din comuna Jupânești care este elevă la școala generală Bărbătești că o să i se scadă media la purtare și o să i se taie bursa de merit pentru un comentariu pus de fetiță pe facebook. Dacă s-a ajuns atât de departe ca să se amenințe un copil, îmi dau seama de ce sunt în stare acești oameni. Încă odată vă rog, nu suportați aceste amenințări și anunțați organele competente să ia măsuri”.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Exclusiv ! Agentul „Spider-Man”! Un polițist s-a urcat cu picioarele pe capota unei mașini pe care a oprit-o în trafic, la Scoarța!

Postat acum

on

De către

Incident mai puțin obișnuit, în Gorj, la Scoarța! Protagonist, agentul de poliție Vasile Tunaru, care a oprit, în trafic, o camionetă care transporta lemn și, pentru a avea o perspectivă asupra dimensiunii „prejudiciului”, s-a urcat cu picioarele pe cabina acesteia.

Totul s-a întâmplat, joi, 2 februarie a.c., când un șofer care transporta lemn a fost oprit în trafic, la un control de rutină, de către un echipaj de poliție chiar în apropierea Postului de Poliție Scoarța. Tânărul spune că a prezentat documentele, iar polițistul s-a urcat în camionetă, cu picioarele pe cabina acesteia, iar mai apoi i-a transmis să aștepte până va veni un pădurar să cubeze lemnele, pentru a se stabili dacă ceea ce era consemnat în avizul de transport corespunde cu cantitatea din camionetă. Șoferul i-a atras atenția agentului de poliție că nu e normal să se urce cu picioarele pe mașină. Această remarcă l-a costat patru ore de așteptare în mașină, în fața postului de poliție. În final, mașina a fost escortată la Ocolul Silvic Tg-Cărbunești, unde s-a constatat de către un lucrător silvic că aceasta transporta 0,6 mc de lemn din altă esență fată de cea consemnată în documente. Șoferul a fost amendat cu 1.000 de lei. Acesta consideră că polițistul a comis un abuz împotriva sa și e decis să sesizeze superiorii acestuia și organele judiciare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR