Connect with us

ACTUALITATE

Aproximativ 8.000 de angajați ai CEO vor beneficia de condiții speciale. Vezi aici de când

Postat acum

on

Aproximativ 8.000 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de condiții speciale de muncă de la 1 septembrie. O comisie formată din specialiști în resurse umane lucrează de mai multe zile la stabilirea listelor. 

Conducerea companiei susține că, comisia de lucru va prezenta un raport în zilele următoare pentru că de la 1 septembrie compania trebuie să plătească un spor de 8% la bugetul de stat pentru lucrătorii care vor fi încadrați în condiții speciale. Condițiile speciale de muncă la companiile energetice, respectiv în sectorul minier au fost aprobate prin actul normativ care modifică din 19 august Legea pensiilor. Potrivit sindicatelor sunt aproximativ 8.000 de angajați care ar urma să se încadreze la condiții speciale de muncă la Complexul Energetic Oltenia, iar în Raportul pregătit de comisia colosului energetic vor fi stabilite exact locurile de muncă din companie pentru care se va plăti contribuția de 8% la bugetul de stat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

La cosit, pe pârtia de schi

Postat acum

on

De către

Pârtiile de schi se întrețin prin diverse procedee, care se fac inclusiv în anotimpul în care nu este zăpadă. Pe pârtia Transalpina, din Parâng, administratorii au cosit iarba. „După acțiunea de cosire a suprafețelor de schi, urmează acțiunea din fiecare an de îndepărtare a pietrelor, pentru facilitarea desfășurării sporturilor de iarnă, în cele mai bune condiții de siguranță pentru cei care ne vizitează”, este explicația celor care au ieșit pe pârtie, în plină toamnă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR