Connect with us

COMUNITATE

Aparate pentru box, în fața Poliției Scoarța

Postat acum

on

Mai multe aparate pentru box au fost amplaste în fața sediului Poliției Scoarța. Nu se știe cum au ajuns echipamentele pentru agrement în fața poliției. IPJ a început verificări în acest caz.

„Având în vedere imaginile  postate pe o pagină de socializare, în care se observă trei aparate de box, utilizate în scop de divertisment, amplasate în fața Postului de Poliție Scoarța, precum și mai mulți stâlpi în marginea drumului național 67, ca urmare a organizării unei festivități locale, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele: Din verificări, polițiștii au stabilit că aparatele respective au fost depuse în acel spațiu pentru o scurtă perioadă de timp, în prezent fiind amplasate pe terenul unde va avea loc festivitatea. Conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări cu privire la legalitatea amplasării stâlpilor respectivi, iar în funcție de rezultatul acestora, vor fi dispuse măsurile legale care se impun.”, potrivit IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR