Connect with us

SPORT

Antrenorul de la Viitorul Pandurii are COVID

Postat acum

on

Flavius Stoican, antrenorul echipei Viitorul Pandurii, despre care s-a vehiculat că a fost destituit din funcție, are coronavirus. Informația este transmisa pe pagina de socializare a echipei lui Nicu Sarcină.

„Dorim sa va aducem la cunostinta ca Flavius Stoican este si va ramane antrenorul echipei noastre, absenta lui in momentul de fata fiind pricinuita doar din cauza faptului ca acesta se afla in izolare dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute acesta a iesit pozitiv la testarea PCR impotriva covid 19, urmand ca acesta sa se alature echipei in momentul cand va fi apt din punct de vedere medical!”, comunică echipa.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Trei juniori de la Pandurii, convocați de FRF

Postat acum

on

De către

Trei dintre juniorii clubului Pandurii Târgu Jiu, născuţi în anul 2007, au primit, pe adresa clubului, convocarea din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru naţionala Under 15 ani.

Juniorii Fabian Grad, Mario Ţambu şi Ionuţ Buţă, pregătiţi de antrenorul Alin Poenaru, iau parte la o acţiune de formare a lotului Under 15 organizată de FRF la centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia şi cel de la Buftea.

Acţiunea are loc în perioada 15 – 21 iulie 2021, antrenamentele şi jocurile urmând să se desfăşoare pe terenurile FRF de la Buftea şi Mogoşoaia.

Pentru că juniorii Fabian Grad, Mario Ţambu şi Ionuţ Buţă se aflau în vacanţă în această perioadă, aceştia s-au pregătit timp de o săptămână cu jucătorii din lotul echipei Pandurii Târgu Jiu pentru reacomodarea la efort înaintea de a pleca la acţiunea FRF de la Bucureşti.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Începe Campionatul Național de Drift, la Rânca

Postat acum

on

De către

Campionatul Național de Drift începe mâine, în județul Gorj. Competiția se va desfășura între Novaciși Rânca, motiv pentru care circulația în zonă se desfășoară în etape. Programul concursului, în funcție de care se face accesul în și dinspre stațiune este următorul: șoseaua va fi închisă sâmbătă și duminică, între orele 08.00-13.00 şi 15.00-20.00. În pauza dintre cele două etape, circulația este liberă.

Organizatorii anunță o măsurile impuse, pentru cei care vor să urmărească întrecerea de cai putere. „Pentru a urmări cele mai spectaculoase battle-uri în etapa de pe Transalpina, în Rânca RoDrift pune la dispoziție spectatorilor locuri special amenajate. Pentru a respecta legislația în vigoare, în aceste zone vor avea acces persoanele vaccinate sau cele care prezintă un test PCR (maxim 72 de ore) sau antigen (24 de ore)”, se arată într-un comunicat al organizatorilor RoDrift

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa de fotbal CS Minerul Motru 2008 prinde contur

Postat acum

on

De către

În această seară, la Stadionul Municipal Motru au fost convocați toți tinerii din localitate care sunt iubitori ai sportului rege și îl practică, să participe la prima selecție pentru înființarea echipei de fotbal Minerul Motru, care va activa în liga a patra. La solicitarea primarului, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții clubului și cu consilieri locali iubitori ai acestui sport, astăzi, de la ora 18.00, au răspuns prezent, pe stadion, în jur de 50 de tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani.

Aceștia au jucat un meci demonstrativ pentru a-și arăta calitățile, pe o vreme toridă, iar cei responsabili i-au urmărit îndeaproape, i-au notat. După performante respectivii vor fi selectați.

Aceasta este o primă întâlnire dar, vor urma și altele dar va fi stabilit și un program de antrenament. Meciul de astăzi, între cei prezenți, a arătat clar dorința de dezvoltare a acestui sport care, din păcate, din 2016, a fost dat uitării.

,,Am ținut să fiu prezent la acest eveniment, fiind de altfel și o promisiunea de-a mea că până în iulie, Motru va avea o echipă de fotbal, cel puțin în liga a patra, lucru care se întâmplă deja. Îmi doresc, seriozitate, respect, stabilitate și fair play din partea viitorilor sportivi iar celor implicați. Le mulțumesc pentru sprijinul și încrederea acordată și îi asigur de întreaga mea susținere pe viitor. Țin să le mulțumesc și celor două persoane juridice care au venit alaturi de mine în acest demers, din dorința de a susține sportul motrean și așteptăm de altfel și alte persoane, care doresc să sprijine orice activitate sportivă care se desfășoară la acest club”, a spus edilul local.

De altfel, Motru a obținut rezultate remarcabile la box, lupte, fotbal din tenis de câmp.

„Nu va fi ușor dar, împreună vom reuși ce ne-am propus”, a spus edilul local.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR