Connect with us

POLITICĂ

Angajații CEO, mințiți din nou

Postat acum

on

Angajații Complexului Energetic Oltenia au fost din nou amăgiți, cu noul proiect de lege, care le-ar diminua vârsta de pensionare. Azi, trebuia să se dezbată în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților noua propunere legislativă, numai că acest lucru nu s-a mai întâmplat și s-a hotărât ca PLx 618/2022, care recunoaște condițiile speciale de muncă în CE Oltenia, în perioada 2001-2021, să fie reprogramat pentru data de 14 martie. Până la această dată, este așteptat un punct de vedere al Guvernului legat de impactul bugetar. ”Ministerul Muncii (PSD) a declarat, cu subiect și predicat, astăzi, în Comisia de muncă și protecție socială (protecție doar cu numele), că NU susține proiectul de pensionare a minierilor și energeticienilor, proiect aflat în Parlament (PLX 618/2022). Președintele Comisiei, PSD, nu a dorit să supună la vot, astăzi, acest proiect de lege. În dispreț total și față de oamenii care au fost puși pe drumuri – reprezentanți ai celor afectați de această lege din toată țara, care au venit în Parlament să-și susțină punctul de vedere”, a reacționat, pe Facebook, deputatul USR Radu Miruță.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Gorjean ales la șefia Autorității Electorale Permanente

Postat acum

on

Toni Greblă, susținut de PSD, UDMR și minorități naționale, a fost votat marți de plenul reunit al Parlamentului în funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente, pentru un mandat de opt ani.
Toni Greblă a primit 251 de voturi favorabile și 110 „contra”. Greblă a fost prefect și senator de Gorj și prefectul Capitalei.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către politică

Postat acum

on

Una dintre cele mai cunoscute gorjence a făcut pasul către lumea politică. Mărioara Babu, din Novaci, s-a înscris în Partidul Ecologist din România. Băcița, care a primit Titlul Tezaur Uman Viu pentru promovarea tradițiilor culinare locale, la Stâna Ștefanu, de pe Transalpina, a devenit direct președinte al PER din Novaci.

Se va ocupa de coordonarea organizației locale și de atragerea de membri. Cel mai probabil, băcița va intra în competiția electorală la alegerile locale din 2024.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Încă un primar PNL trece la PSD

Postat acum

on

De către

Primarul din Arcani a trecut la PSD.”Îi urăm bun venit în echipa PSD Gorj domnului primar al localității Arcani, Aristică Daniel Coiculescu. Relația pe care atât eu cât și Cosmin Popescu o avem cu domnul primar este veche, bazată pe o bună colaborare. L-am susținut de fiecare dată când a avut nevoie, iar domnul primar Aristică Daniel Coiculescu știe că în PSD găsește oricând sprijin în promovarea proiectelor pe care le are pentru comunitatea din Arcani”, este mesajul lui Mihai Weber, de pe pagina de Facebook.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR