Connect with us

COMUNITATE

Analize medicale gratuite într-o comună din Gorj

Postat acum

on

Asociația Bolnavilor de Cancer(ABC) din Gorj invită publicul să facă parte din Proiectul „Împreună pentru sănătate!” – proiect cofinanțat din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2023. Invitația se adresează luni, 11 septembrie, locuitorilor comunei Vladimir. Aceștia sunt chemați de la ora 15,00, la Școala Primară Vladimir.

„Alături de noi, veți avea oportunitatea de a beneficia de consultații GRATUITE de preventie împotriva cancerului. Sunt vizate persoanele peste 40 de ani neasigurate și asigurate, chiar la Dumneavoastră în localitate. La întâlnirea cu reprezentanții ABC Gorj, se vor face PROGRAMĂRI pentru:

Ecografii

Recoltari analize

Nu ratați șansa de a vă informa și proteja sănătatea alături de noi!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați: Tel: 0722.859.514

E-mail: [email protected]

FB: @ABCGorj

Vă așteptăm cu drag să fim împreună pentru sănătate!”, conform ABC.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Prăpăd pe Zambilelor! Locatarii nu au apă de trei zile, copiii se spală la sticle

Postat acum

on

De către

Nu este apă, deja de trei zile, pe strada Zambilelor din Târgu Jiu. Locatarii blocurilor din zonă sunt disperați că singurele surse de apă din zonă sunt doar niste cișmele stradale.

De aici iau apă pentru mâncare, de aici iau apă, în sticle, pentru spălat. Oamenii dau vina însă pe Aparegio pentru lipsa acestei utilități, considerând că societatea uită că au copii la școală.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Barul „La Academie”, amendat de DSV pe linia igienei

Postat acum

on

De către

Barul „La Academie” din Motru a fost călcat de inspectorii sanitar veterinari. Aceștia au găsit în unitate probleme pe linia igienei, considerate de verificatori drept precară. Sancțiunea primită de unitate a fost cuprinsă între 2000-10.000 de lei. Societatea care deține barul nu are autorizație de funcționare de la primărie. Cu toate acestea a încasat din activități de alimentație publică în ultimele două luni aproape 300.000 de lei.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Publicul este invitat la o mare sărbătoare în Rânca

Postat acum

on

Festivalului de folk și poezie „Printre Nori” are loc în  perioada 22 – 24 septembrie, la Rânca, în județul Gorj. Evenimentul a ajuns la a patra ediție. Participă artiști cunoscuți la nivel național, precum: Narcis Tran Korsar, Adrian Beznă, Mircea Vanca, Dan Vană și Daniel Cosma. Organizatori sunt: Eden, Cetina Rânca și Lupii Râncii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR