Connect with us

SĂNĂTATE

Analize medicale gratis. Vezi unde

Postat acum

on

0 Shares

Locuitorii comunei Văgiulești vor beneficia în perioada următoare de analize medicale gratis. Acestea sunt posibile în cadrul unui proiect derulat de Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj și Consiliul Județean Gorj.
„Dragi locuitori din Văgiulești! Suntem bucuroși să vă anunțăm că proiectul „Împreună pentru sănătate”- proiect cofinanțat din bugetul județului Gorj pe 2023 ajunge în zona dumneavoastră. Am avut o întâlnire productivă cu d-l primar Pârjol Constantin, medicul de familie dr. Ionescu Cristian și doamnele asistente medicale comunitare Stângă Florina și Drula Mihaela, alături de d-na bibliotecar – Mărunțelu Janina pentru a stabili datele evenimentelor viitoare. Rămâneți alături de noi pentru a afla când anume ajungem în localitatea dumneavoastră!”, potrivit unui anunț al Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SĂNĂTATE

Medicul Mihnea, specialist în tratarea tumorilor

Postat acum

on

De către

Tumorile renale pot fi maligne (canceroase) sau benigne (necanceroase), iar majoritatea nu prezintă simptome specifice, fiind deseori descoperite în timpul unui control de rutină.

De cele mai multe ori, tumorile maligne au indicația de a fi tratate chirurgical, acest lucru fiind stabilit de către medicul chirurg. Tratamentul chirurgical este folosit și în cazul tumorilor benigne voluminoase sau care prezintă riscul de a dezvolta celule maligne.

Dr. Mihnea Cristian Firoiu, originar din Târgu Jiu, Medic Specialist Urologie, în cadrul Spitalului Memorial Băneasa, și-a dezvoltat experiența prin realizarea rezidențiatului în cadrul Institutului Clinic Fundeni, Clinica de Chirurgie Urologică și Transplant Renal, dar și prin participarea la programe de formare și specializări de top, inclusiv la programul de pregătire în tehnologia Da Vinci la Robotic Academy Intuitive din Napoli, Italia.

Datorită participării la programe de formare și specializări de top în Europa, Dr. Mihnea Cristian Firoiu deține o perspectivă internațională și abilități avansate în chirurgia urologică, fiind dedicat să asigure rezultate optime și tratamente personalizate pacienților.

Programările la Dr. Mihnea Cristian Firoiu se pot face aici: https://www.memorial.ro/medici/dr-firoiu-mihnea sau telefonic: (031)9393.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

O clinică stomatologică ultramodernă din Târgu Jiu angajează: Ne mărim echipa!

Postat acum

on

De către

CM POP DENT, clinica stomatologică ultramodernă a doctoriței Maria Popescu, dotată cu aparatură de ultimă generație, face angajări.

Unitatea medicală caută medici stomatologi generaliști/specialiști ORTODONȚIE, în vederea unei colaborări sau chiar pentru angajare de lungă durată.

„Oferim procent motivant din încasări(40-50%), portofoliu de pacienți deja creat”, transmite staff-ul clinicii din municipiu.

 

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Ministrul Sănătății: ”Trebuie să avem și la Târgu Jiu un spital nou”!

Postat acum

on

De către

Ministrul Sănătății a abordat problema Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în cadrul unei conferințe de presă. Aceasta a subliniat necesitatea remedierii acestuia dar și a construirii unuia nou.

Ministrul a menționat că spitalul din municipiu este unui vechi și că este necesară modernizarea acestuia. Rafila a subliniat că unitatea trebuie inclusă pe lista spitalelor ce vor fi construite cu bani de la Banca Europeană de Investiții, pentru că nu a fost inclus inițial în planul PNRR pentru evaluare.

Ministrul a menționat că speră ca SJU Târgu Jiu sa fie eligibil în perioada 2027-2028, pentru că în municipiu sa fie construit un spital nou.

Continuă să citeşti