Connect with us

EVENIMENTE

Amenzi de 7.000 lei, că nu au respectat regulile impuse în pandemie

Postat acum

on

Peste 90 de gorjeni au fost amendați, pentru încălcarea normelor impuse de pandemie. Oamenii legii au aplicat sancțiuni în valoare de 7.000 de lei, în doar 24 de ore. „În total, 268 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, angajați ISU Gorj au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.600 de persoane, 88 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și peste 250 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR