Connect with us

ACTUALITATE

Amenințată pentru a ieși la o întâlnire. Bărbatul avea la el un pistol

Postat acum

on

A amenințat o tânără cu acte de violență dacă nu va ieși la întâlnire cu el. Este vorba despre un bărbat de 24 de ani din comuna Țânțăreni. Tânărul a fost reperat de oamenii legii, iar aceștia au descoperit în autoturismul bărbatului un pistol fără muniție.

Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie din comuna Bolboși, cu privire la faptul că nepoata sa de 18 ani, din comuna Bolboși, este amenințată telefonic de un tânăr, cu acte de violență, în cazul în care nu va ieși cu el la întâlnire.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au identificat în satul Ohaba Jiu pe DJ 671 C pe tânărul în cauză, în vârstă de 24 de ani, din comuna Țînțăreni, care era la volanul unui autoturism oprit în afara părții carosabile și orientat către satul unde domiciliază tânăra.

Polițiștii au efectuat controlul corporal asupra tânărului, precum şi controlul autoturismului, ocazie cu care în interior, a fost găsit un pistol fără muniție.

Persona în cauză a fost condusă la sediul poliției, ocazie cu care s-a stabilit că pistolul identificat în autoturismul condus de tânăr, este o armă neletală de tip airsoft, care nu este supusă autorizării sau notificării în conformitate cu prevederile Legii nr. 295/2005 privind regimul armelor și al munițiilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar față de tânăr a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Accident la tractoraș, în Rovinari! O mașină de taxi implicată

Postat acum

on

De către

Încă un accident a avut loc în această seară, în Gorj, de data asta la Rovinari. Două autoturisme s-au ciocnit la tractoraș, chiar la intrare in Rovinari, o zonă cunoscută pentru astfel de evenimente rutiere pe motiv de nerespectare a priorității. Un taxi a fost destul de sifonat. Nu sunt victime, potrivit martorilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR