Connect with us

ACTUALITATE

Amenințări cu moartea în Novaci. Agresorul, reținut de polițiști

Postat acum

on

Amenințări cu moartea în Novaci. Agresorul, reținut de oamenii legii. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani, din orașul Novaci, cu privire la faptul că are un conflict cu concubinul său. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 36 de ani, din orașul Novaci, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri avute cu apelanta, acesta s-a deplasat la domiciliul mamei reclamantei, având asupra sa un obiect tăietor, unde le-a găsit pe cele două femei în fața porții de acces a locuinței și le-ar fi amenințat cu moartea. În cauză  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și port fără drept de obiecte periculoase.

Totodată polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de persoanele vătămate sau de locuințele acestora. La data de 30 mai a.c., în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au lat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR