Connect with us

ACTUALITATE

Amendă RECORD dată de polițiștii locali din Târgu Jiu

Postat acum

on

Amendă record dată de polițiștii locali gorjeni. Este vorba despre nu mai puțin de 50.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată unui agent economic de pe raza orașului Târgu Jiu pentru nerespectarea disciplinei în construcții. În momentul de față, amenda a fost contestată, pe rolul instanței de judecată fiind un proces pe rol în acest caz.

„50.000 de lei a fost cea mai mare amendă pe care am aplicat-o și este o problemă cu disciplina în construcții. Sunt foarte mulți care se apucă de construit și constată că e nevoie de încă o ușă sau de o ferestră mai mare sau de încă un spațiu. Astfel, apar diferențe destul de mari între proiect și autorizație și ce găsim pe teren”, a declarat Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

Florin Băluță a declarat că la nivelul instituției, cele mai multe sesizări privesc disciplina în construcții. Acesta a mai declarat că, la un moment dat erau primite zilnic în timpul săptămânii și 10 sezizări, aceste referindu-se în majoritatea cazurilor la construirea fără autorizație de la primărie.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

În ton cu scumpirile, Dusterul Poliției Locale Bumbești-Jiu are un consum ridicat de combustibil

Postat acum

on

De către

La Bumbești Jiu, Dusterul Primăriei, aflat în utilizarea poliției locale consumă când mai mult, când mai puțin. Interesant este că Dusterul albastru, anul trecut consuma 130 l benzină pe lună, acum consumă 50 de litri. Pe motiv însă că autoturismul fabricat în 2011 este utilizat mai mult în oraș, consumul a urcat de la 8,1 la 100 de kilometri la 9,5. Consilierii au votat creșterea consumului, mașină fiind alimentată din bani publici.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR