Connect with us

EVENIMENTE

Amendă de 40.000 lei, pentru firma de gunoi

Postat acum

on

Firma care asigură serviciile de salubritate în Târgu Jiu a fost amendată de Garda de Mediu. Polaris trebuie să achite 40.000 de lei, după ce inspectorii au descoperit gunoie împrăștiate pe jos, în preajma spațiilor special amenajate, de colectare a deșeurilor. „Deoarece colectarea deșeurilor municipale de pe raza orașului Târgu Jiu nu s-a efectuat corespunzător în ultimul interval de timp, firma care asigură acest serviciu a fost verificată astăzi de comisarii Gărzii de Mediu Gorj. Controlul s-a finalizat cu un program de măsuri urgente și cu o sancțiune contravențională în valoare de 40 000 lei”, au comunicat reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR