Connect with us

ULTIMA ORĂ

ALȚI DOI BĂRBAȚI DEPISTAȚI DE POLIȚIȘTII RUTIERI ÎN TIMP CE CONDUCEAU AUTOVEHICULE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Postat acum

on

În noaptea de 4-5 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian, din localitate, având o concentraţie de 0,46 mg/litru alcool pur în aer expirat.De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitate, având o concentraţie de 0,44 mg/litru alcool pur în aer expirat.Cei doi au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În ambele cauze au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Gorj Express Tv

Video: Towers Stage, o primă petrecere cu un super vibe! Artiștii de calibru au completat atmosfera

Postat acum

on

De către

Evenimentul marca ,,Towers Cafe”, aflat la prima ediție, organizat la finalul săptămânii trecute, a revigorat cunoscuta zonă ,,La nuci”, de la marginea municipiului Târgu Jiu.

Participanții s-au putut bucura astfel, de Towes Stage, timp de câteva ore, dar și de atmosferă, de muzică bună și de prieteni. 

Sute de persoane au ales să petreacă o seară de senzație în compania DJ-ului Vladimir care a încins atmosfera dar și a lui DJ Proiect  în tandem cu Anca Baniciu!

Un adevărat fresh vibe a fost asigurat însă de decorul natural care a completat atmosfera de relaxare cu spațiile special amenajate pentru servirea mesei, pentru servirea băuturilor, cu barmanii extrem de pricepuți, cu zona colorată pentru fotografii și zona pentru dans, aflată chiar în vecinătatea scenei. Participanții au trăit la maxim momentele pregătite de organizatori, simțindu-se excelent in compania prietenilor și a muzicii de calitate.

Momentul zero al evenimentului a fost urcarea pe scena al lui Grasu XXL. Piesele cunoscute au fost fredonate de public, frenetic, în timp ce artistul a rezonat cu sutele de participanți.

„O să fie foarte tare, frate”, promisiunea artistului făcută înainte de concert s-a adeverit!

Organizatorii, mulțumiți de succesul primei ediții a Towers Stage pregătesc un alt eveniment similar, peste două săptămâni. Un artist foarte cunoscut și iubit de public va încălzi și de această dată atmosfera.

 

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Căprioară salvată dintr-un canal din incinta Termocentralei Rovinari

Postat acum

on

De către

„În aceasta dimineata, puțin dupa ora 08:00, am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea unei căprioare dint-un canal in incinta Termocentralei Rovinari”, a anunțat ISU Gorj.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul subunității noastre de la Rovinari care a reușit să scoată căprioara teafără.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Senatorul Iordache, în șantierele din Turceni!

Postat acum

on

De către

Împreună cu viceprimarul cu atribuții de primar, Lucian Mărgineanu, senatorul Ion Iordache a făcut o vizită de lucru la șantierele deschise în Turceni.

„Lucrările evoluează bine și respectă termenele stabilite în așa fel încât investițiile să fie finalizate la timp.Planul de dezvoltare al orașului Turceni este unul ambițios și mai avem mult de muncă până la atingerea tuturor obiectivelor.În perioada următoare voi vizita și șantiere din alte localități ale județului pentru a găsi soluții ca lucrările să continue și să ne bucurăm împreună de investiții finalizate și lucrări de bună calitate”, a precizat parlamentarul Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR