Home / ACTUALITATE / Alegerile locale au trecut, gropile și gunoaiele au rămas! Primărie, în adormire și nepăsare

Alegerile locale au trecut, gropile și gunoaiele au rămas! Primărie, în adormire și nepăsare

Scrutinul electoral pentru alegerile locale din Vladimir au trecut, iar cetățenii au ales să îi ofere votul actualului primar liberal Ion Ianăși, inculpat într-un dosar penal aflat în fază de judecată la o instanță din Gorj. Acum, cetățenii se plâng însă că drumurile sunt pline de gropi iar gunoaiele cresc în tomberoane.


,,Așa arătă porțiunea de drum neasfaltată din DC 44 Vierșani- Andreești. Am luat legatura cu noul primar ales al comunei Jupânești, Ion Girncianu, i-am explicat care este situația și a spus că, va face tot posibilul să rezolve această problemă, numai că în prezent nu poate. Primăria Vladimir nu a întocmit documentația de scoatere din inventar a acestei porțiuni de drum. Din luna februarie, anul curent, Primăria Vladimir este în adormire și nepăsare. În opt luni să nu ai timp să întocmești câteva hîrtii, când altii în acest interval fac proiecte pe fonduri europene, este de necrezut!? Domnule primar, aveți obligatia să informati cetățenii comunei în ce stadiu vă aflați, prvind situatia acestei portiuni de drum? Este un lucru de bun simț!”, scrie, revoltat, un cetățean din Vladmir.


Nu este singurul care are ceva de criticat asta deoarece și problema gunaoielor abandonate este aceiași, chiar dacă primarul liberal a obținut al doilea mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *