Connect with us

EDUCAȚIE

Ajutoare financiare pentru elevii gorjeni proveniți din familii cu venituri mici

Postat acum

on

0 Shares

Elevii gorjeni proveniți din familii cu venituri mici vor beneficia de sprijin financiar. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a prezentat cum vor arăta cardurile pentru tichetele educaționale de 500 de lei/copil. Peste 400.000 de elevi și preșcolari din familii cu venituri mici vor primi tichete educaționale, în anul școlar 2023-2024.

Banii vor putea fi folosiți pentru cumpărarea de rechizite și articole de vestimentație necesare frecventării școlii și grădiniței. Pentru a beneficia de acest sprijin, părinții și reprezentanții legali trebuie să depună cereri până la 3 decembrie 2023.

Ajutorul este destinat elevilor care sunt în întreținerea familiilor al caror venit mediu net lunar pe membru de familie, realizat în luna iulie a fiecărui an, este de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe țară.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

EDUCAȚIE

Fiica cea mică a primarului Romanescu, absolventă de gimnaziu

Postat acum

on

De către

Roberta, fiica mea cea mică a primarului Marcel Romanescu și-a finalizat studiile gimnaziale la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. Edilul local, din postura de părinte, a participat la ceremonia de absolvire a fiicei sale, alaturi de ceilalți aparținători.  Evenimentul din viața colegiului și a absolvenților săi a fost organizată la Stadionul „Constantina Diță”.

Marcel Romanescu a anunțat totodată că mâine, de la ora 22:00, le va oferi tuturor absolvenților un concert CONNECT-R pe scena amplasată pe stadion, cu ocazia ceremoniilor de absolvire dedicate învățământului liceal.

Complexul de evenimente a început ieri, cu elevii de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, iar săptămâna viitoare, pe 11 și 12 iunie, este rândul școlilor gimnaziale.

F”elicitări tuturor absolvenților și cadrelor didactice! Vă doresc succes în tot ceea ce v-ați propus”, a transmis primarul Romanescu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Au ajuns echipamentele IT pentru Școala Gimnazială din Glogova

Postat acum

on

De către

Autoritățile locale din Glogova au anunțat, în urmă cu puțin timp, că au sosit astăzi, 4 iunie, noile echipamente pentru unitatea de învățământ de pe raza localității.

,,Încă din primele zile de mandat am avut ca prioritate modernizarea școlilor ce aparțin comunei Glogova. Începând de astăzi au sosit noile echipamente IT și am montat prima tablă inteligentă în una din sălile de clasă a Școlii Gimnaziale Prof. Nicolae Caranda. Doresc mult succes la învățătură tuturor elevilor din comuna noastră”, a transmis primarul localității Glogova, Alpredi Gheorghe.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Ziua Copilului, sărbătorită la biblioteca Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Biblioteca Liceului cu Program Sportiv a organizat vineri, 31 mai 2024, un adevărat festival dedicat tuturor copiilor din unitatea de învățământ.

Copiii de toate vârstele au avut de ales dintr-o paletă largă de activități menite să-i bucure de ziua lor: jocuri distractive, concursuri cu premii, dansuri, muzică și multă voie bună.

„La început de vară sărbătorim cea mai frumoasă vârstă din viața fiecăruia. Transmitem mesajul nostru de prețuire și admirație pentru cei care ne învață zilnic lecția iubirii infinite: COPIII! Cadrele didactice ale Liceului cu Program Sportiv vă sunt alături pe drumul spre o viață bună, fericită și împlinită. La mulți ani”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!