Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Afaceri în marea ”familie” pesedistă! Bebe Vrăjeală e spaima ploșnițelor din instituțiile conduse de colegii săi de partid!

Postat acum

on

Afacerile și politica se împletesc perfect la Gorj, indiferent de adepții partidelor politice. Totuși, cei mai loiali, pe traseul partid – bani publici, sunt social-democrații. Spre exemplu, la Serviciul Județean de Ambulanță, Tiberiu Tătaru, fost vicepreședinte al PSD Gorj, numit manager al instituției cu girul social-democraților, dirijează banii spre firmele colegilor de partid.

Concret, dezinsecția la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj este efectuată de firma Dezineb Prest SRL din Godinești, care aparține lui Vasile Cioată, alias ”Bebe Vrăjeală”. Cioată este președinte al PSD Godinești, membru în Biroul Executiv Județean al partidului, consilier local în comună, președinte al Asociației Naționale Anticorupție Dreptate și Transparență și om de afaceri. Firmele la care este asociat, au derulat contracte de deratizare, dezinfecție și dezinfecție, dar și de construcții cu instituții publice conduse de social-democrați. Comunele Aninoasa, Lelești, Peștișani, Drăguțești sunt loiale firmelor lui Bebe Vrăjeală.

Mai nou, de când la conducerea Serviciului de Ambulanță a fost numit Tiberiu Tătaru, firma lui Bebe Vrăjeală s-a mufat și la banii acestei instituții. Zilele trecute, mașina și angajații firmei au ”descins” la Ambulanță să omoare ploșnițele din instituție. Operațiunea a fost condusă chiar de patronul Bebe Vrăjeală, venit la amicul și colegul său de partid Tătaru, să-i vândă niște apă chioară.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Profesor în stare gravă la Spitalul din Cărbunești

Postat acum

on

Un profesor se află internat în stare gravă la Spitalul din Târgu-Cărbunești. Este vorba de profesorul de fizică Nicolae Bădulescu, din cadrul Liceului Teoretic „Tudor Arghezi”, din Târgu-Cărbunești. Cadrul didactic are nevoie de sânge.

„Colectivul Liceului Teoretic Tudor Arghezi, Târgu Cărbunești, îi este alături în aceste momente grele d-lui Prof. de Fizică, Bădulescu Nicolae, internat la secția ATI a spitalului orașului. Cei care doresc și pot să îi fie alături sunt așteptați să doneze sânge în oricare Centru de Transfuzii din țară cu specificația pt. Dl BĂDULESCU NICOLAE…Mulțumim…”, conform unui mesaj al cadrelor didactice din Cărbunești.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Carmangerie extinsă fără autorizație de construire, în Piața Centrală!

Postat acum

on

De către

Carmangeria societății Black Scorpion SRL, aflată la parterul clădirii Pieței Centrale din Tg-Jiu, a fost extinsă, în urma unor lucrări de modernizare, cu aproape un metru, în afara imobilului în care funcționează. Lucrările au fost executate în mod abuziv, fără autorizație de construire, așa că se așteaptă intervenția Poliției Locale Tg-Jiu.

Firma Black Scorpion SRL, care aparține afaceriștilor Nicoleta și Ionel Popescu, a obținut, pe 25 mai a.c., de la Primăria Municipiului Tg-Jiu un nou acord de funcționare pentru spațiul alimentar pe care-l deține în clădirea Pieței Centrale.

În același timp, societatea a decis să modernizeze carmangeria, numai că, așa cum a fost reconfigurat și extins spațiul, două laturi ale acestuia au fost construite la aproximativ un metru în afara imobilului Pieței Centrale.

Lucrările au fost executate fără aprobarea Primăriei Tg-Jiu și fără autorizație de construire. Potrivit unor informații, Poliția Locală Tg-Jiu ar fi solicitat lămuriri patronilor carmangeriei și, cel mai probabil, pe lângă amendă, va fi dispusă și demolarea părții construite ilegal.

Cum Inspectoratul în Construcții Gorj nu a intervenit nici în cazul altor ”monstruozități” arhitecturale construite cu încălcarea legii, nu a făcut-o nici de această dată. Cel mai probabil, inspectorii în construcții nu-și mai fac cumpărăturile la Piața Centrală, așa că nu aveau cum să se autosesizeze.

În urmă cu trei ani, după un control al Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj și al Poliţiei Economice patronii de la carmangeria Black Scorpion i-au acuzat, public, pe inspectorii DSV că au fost mituiți. ,,O să vedem cine are de pierdut! Când s-a luat șpagă a fost bine? Eu închid, că tot vroiam să închid, dar o să dăm cărţile pe faţă. Staţi așa, că dăm cărţile pe faţă, șpăgile, plasele.. Cum treceaţi? Mușchiul, ceafa..Scoatem camerele video”, spuneau afaceriștii. Curios este că niciun organ de cercetare penală nu s-a autosesizat, la vremea respective, deși patronii carmangeriei au dat detalii cum era plasată carnea și produsele din carne la un restaurant din zona Gării Tg-Jiu.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Muniție descoperită în Gorj!

Postat acum

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Lt.col. Dumitru Petrescu” al Județului Gorj desfășoară miercuri o misiune de distrugere a mai multor elemente de muniție provenite din conflictele armate, descoperite pe teritoriul județului Gorj.
Misiunea va avea loc în municipiul Târgu-Jiu, localitate componentă Preajba Mare și se va efectua în condiții de maximă siguranță cu specialiști din cadrul instituției. ISU face apel către cetățenii din zonă să rămână calmi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR