Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Acuzații! Șoferul de pe microbuzul școlar din Drăguțești, înjurat de primar

Postat acum

on

Nicu Rafailă, șofer pe microbuzul școlar din Drăguțești, susține că a fost înjurat astăzi de șeful său, primarul Ion Popescu, pentru simplul motiv că nu l-a votat la alegerile locale. Cel puțin asta susține salariatul care subliniază că acest conflict a avut loc în curtea primăriei, cei doi fiind despărțiți de un alt salariat. Drept urmare, șoferul a fost mutat de pe microbuz și trimis să taie iarba prin comună.

Rafailă este salariatul primăriei din 2017. Acesta susține că de atunci conducea microbuzul școlar și a reparat mai multe utilaje ale instituției cu care a circulat pe drumurile publice deși nu erau în regulă. Este vorba de un tractor, o vidanjă…

Salariatul spune că nu a depus plângere la poliție dar susține că va face asta dacă lucrurile vor escalada.

Primarul vrea să  îi schimbe fisa postului lui Rafailă pe motiv că acesta l-a votat la primărie pe Moșoiu și nu pe el. Cel puțin asta susține angajatul care spune că a fost înjurat de edil, cu martori.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Judecătoarea Moța a murit de Covid 19

Postat acum

on

De către

Cristina Simona Moța, judecător la Tribunalul Gorj-Sectia Penală, în vârstă de 54 de ani a murit aseară la SJU Târgu Jiu după ce a contactat coronavirusul. Magistratul se afla internat în unitatea medicală cu plămânii afectați peste 70 la sută. Nu era vaccinată iar în situația DSP figurează cu comorbidități. Judecătoarea decedată este sora procurorului Emil Moța, care lucrează acum la DNA.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: A căzut din picioare pe trotuar și a făcut infarct. Asta, chiar lângă Spitalul Tudor Vladimirescu

Postat acum

on

De către

Un bărbat a căzut din picioare pe trotuar lângă BRD, sediul situat în vecinătatea Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Evenimentul a fost anunțat de martori pe 112. Persoana care a căzut din picioare a făcut stop cardio respirator și este acum în UPU.

Video aici.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Dosarul „Greilor”, în faza de urmărire penală la DIICOT Gorj

Postat acum

on

De către

Dosarul nr.44 D/P/2020, care îi are „clienți” pe membrii asociați de la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu dar și conducerea administrativă a aceluiași club sportiv, se află în faza de urmărire penală la DIICOT Gorj.

În acest dosar sunt cercetați Florin Cârciumaru- în calitate de fost primar și fost reprezentat al CL Târgu Jiu, Marin Condescu- în calitate de reprezentant în asociatie al USMO și fost președinte al clubului sportiv, Ion Călinoiu-membru AGA din partea CJ Gorj, fost președinte al acestui organism, Viorel David de la SC ARTEGO SA, în calitate de fost reprezentant în asociere al acestei societăți și  reprezentanții (aici intră mai mulți) de la CEO care au făcut parte din AGA.

Pe lângă aceștia, mai sunt cercetați și cei care au făcut parte din Consiliul Director al Clubului și partea administrativă dar și Marin Golea, în calitate de administrator special pe perioada de insolvență.

Faptele reținute sunt: constituirea de grup infracțional organizat, delapidare și fapte care au produs consecințe deosebit de grave.

DIICOT Gorj comunică faptul că dosarul se află în faza de urmărire penală, audierile greilor din dosar având loc în ultima perioadă.

Acest caz este monitorizat de structurile centrale ale statului de la București și de Președinția României.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR