Connect with us

COMUNITATE

Acuzații: Asociația de Locatari Nr.27 din Târgu Jiu funcționează în ilegalitate

Postat acum

on

Asociația de Locatari Nr.27 din Târgu Jiu este inactivă fiscal din 1 octombrie 2018, nu s-a transformat din asociație de proprietari conform legii, nu are președinte, Comitet Executiv, cenzori sau contabil, are, în schimb, doar un simplu reprezentant rămas la conducere de ani în urmă. Pe numele lui Ion Aurel, reprezentant în acte al asociației cu de la sine putere, conform locatarilor, există mai multe dosare la poliție, ultimul fiind deschis chiar seara trecută.

Locatarii au sesizat aceste probleme chiar ieri când au văzut că la sediul asociației a apărut un individ necunoscut care s-a prezentat drept noul administrator, fără să prezinte proprietarilor vreun act care să demonstreze acest lucru. Tot acesta s-a apucat sa legitimeze proprietarii daca au buletinele la ei și locuiesc în asociație. Oamenii au sunat poliția, la 112.

Aceasta asociație are datorii imense la furnizori, unul fiind Aparegio. La ultimele discuții din 2022, Peptenatu Valeriu Marius, proprietate în asociație, a transmis o solicitare Aparegio de a bloca sistarea debranșărilor pe timpul iernii cu angajamentul de a organiza alegeri statutare interne prin care cele 600 de familii arondate acesteia să își numească legal un președinte, un Comitet Executiv, o Comisie de Cenzori, un contabil și un administrator. Se dorea că această nouă conducere să facă modificările în Registrul Asociațiilor de Proprietari de la Judecătoria Târgu Jiu privind transformarea asociației de locatari în una de proprietari.

În acest moment, Asociația de Locatari Nr.27 Târgu Jiu nu are o conducere statutară iar oamenii nu știu unde să își plătească debitele.

Legat de situația din asociație, încă din septembrie se afla la SICE a IPJ Gorj un dosar în care se fac cercetări pentru delapidare și abuz în serviciu, reclamantul fiind Peptenatu Valeriu Marius. Acesta susține că este nemulțumit de activitatea polițiștilor care daca luau masuri în acest dosar nu se mai ajungea la plângerea de ieri.

Acum se aduna semnături în asociație pentru a se organiza alegeri corecte.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Se mărește populația de lebede de pe râul Jiu

Postat acum

on

Comunitatea de lebede de la Târgu Jiu, de pe lacul de acumulare Vădeni și Parcul Central, s-a mărit. Lebedele au făcut pui. Pe barajul de la Vădeni și pe lacul din zona Parcului Central trăiesc peste 30 de lebede.

Acestea s-au stabilit permanent aici. Au hrană și un mediu în care se simt în siguranță. Din păcate, o lebădă a fost atacată recent cu pietre de către câțiva tineri. Întreaga colonie de păsări este monitorizată de către reprezentanții AJVPS Gorj.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Se deschide cel mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina

Postat acum

on

Se fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv turistic de pe Transalpina. Este vorba de Stâna Ștefanu, deținută de Marioara Babu, din Novaci. Stâna, care oferă preparate tradiționale ciobănești, este vizitată de mii de turiști an de an. Obiectivul ar fi trebuit să fie deschis pe 1 iunie, însă încă se mai lucrează la punerea în siguranță a șoselei Transalpina. Cel mai probabil totul va fi gata în jurul datei de 10 iunie. Stâna dispune și de un muzeu al portului popular.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Câlnic: Bucurie maximă pentru copii, primarul alături de sărbătoriți

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Câlnic a fost alături de sărbătoriții zilei de 1 Iunie încă de ieri când primarul le-a oferit copiilor de la școlile și grădinițele de pe raza localității cadouri și distracție cu mascote din desene animate.

„Astăzi am avut din nou imensa bucurie să fiu în mijlocul copiilor, să fiu în mijlocul micuților, dar și mai marilor mei câlniceni. Această bucurie s-a datorat faptului că mâine este 1 Iunie, Ziua internațională a copilului, și, cu această ocazie, am oferit cadouri tuturor elevilor si preșcolarilor care frecventează cursurile școlilor sau grădinițelor de pe raza comunei Câlnic. Am fost primiți cu entuziasm de către copii, iar fericirea li se citea în ochișori. Pe lângă plăsuțele cu dulciuri, micuții mei câlniceni au mai avut parte și de alte surprize, în mijlocul lor fiind astăzi Mickey Mouse și Minnie Mouse. Copiii au fost extraordinar de încântați, iar pentru mine nu există satisfacție mai mare decât aceasta.Dragi mei câlniceni, vă doresc din suflet să aveți copii sănătoși și să vă bucurați de ei și de realizările lor toată viața”, a transmis, miercuri, primarul Dumitru Vulpe.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR