Connect with us

EVENIMENTE

Accident cu un microbuz de elevi

Postat acum

on

Un accident, în care a fost implicat un microbuz cu copii, s-a petrecut între localitățile Motru – Severin – Timișoara. Din declarațiile martorilor, microbuzul plin cu elevi a întrat în depășire și a lovit o alta mașină, care circula regulamentar, apoi a urmat carambolul în care au fost implicate mai multe mașini.

UPDATE!

”Bilanț final : 23 ocupanți, 10 persoane rănite, dintre care 5 minori. 6 dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la unitățile spitalicesti din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Minorul aflat in stop cardio-respirator a raspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicoperul SMURD si va fi transportat la UPU Reșița”, a comunicat ISU Caraș-Severin.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Bălești: S-a răsturnat cu mașina și a abandonat-o la locul accidentului! Poliția nu a fost sesizată

Postat acum

on

De către

Un autoturism a ieșit din decor și s-a răsturnat pe plafon. Totul s-a petrecut în cursul nopții, cu siguranță pe fondul vitezei excesive. Mașina a fost abandonată însă la locul accidentului, în zona Fântână lui Coșbuc de la Bălești. Localnicii și sesizat poliția când au găsit mașina fără șofer, la marginea drumului. Polițiștii fac verificări după ce, ajunși la fața locului, nu ai găsit acolo nicio persoană.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp pe raza comunei Bălești. La Tămășești sunt mai multe echipaje de ambulanță și SMURD, iar martorii susțin că în accident ar fi implicate mai multe mașini dar și că sunt victime ce vor fi transportate la spital.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A intrat din plin într-o nacelă elevatoare

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc la Bârsești în această dimineață. Un șofer neatent a lovit, din plin, o nacelă elevatoare parcată, conducătorul auto alegându-se cu pagube materiale.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR