Connect with us

EVENIMENTE

A scos cuțitul în club

Postat acum

on

Un bărbat din Țicleni a fost reținut, după ce a scos cuțitul, într-un local. Oamenii legii au descoperit obiectul contondent în buzunarul bărbatului de 39 de ani, care a fost dus în arestul poliției, pentru 24 de ore. ”Polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Din cercetări, polițiștii au stabilit ca la data 30 aprilie a.c., bărbatul, aflându-se în incinta unui local public din orașul Țicleni, ar fi scos dintr-un buzunar un obiect tăietor-înțepător pe care l-ar fi ținut în mână, arătându-l ostentativ persoanelor prezente în local”, au transmis reprezentanții poliției.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR