Connect with us

COMUNITATE

A murit un fost judecător din Gorj

Postat acum

on

A murit un fost judecător originar din Gorj. Este vorba de Ion Rădescu, născut în Baia de Fier. Anunțul a fost făcut de fostul magistrat al Tribunalului Gorj, Ion Duguleanu.

„O veste primită de la un fost coleg de liceu și prieten mi-a umplut sufletul de tristețe pentru mult timp. Anunța faptul că în urmă cu câteva zile fostul nostru coleg de la Liceul Novaci-promoția 1966, judecătorul Ion Rădescu născut la Baia de Fier a plecat spre cele veșnice.Absolvent al Facultății de drept din București colegul nostru a fost apoi unul dintre cei mai competenți și apreciați magistrați din Târgoviște. La instanțele de acolo a fost Președinte al Judecătoriei Târgoviște și apoi Vicepreședinte al Tribunalului Dâmbovița. A păstrat mereu legătura cu cei din comuna natală unde locuiau sora și alte rude apropiate.Regret mult pierderea suferită de familia sa și justiția din Dâmbovița și îmi plec fruntea cu respect spre amintirea sa. Sincere condoleanțe familiei îndoliate !”, a transmis Ion Duguleanu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Târgu Jiu: Mai multe scări de bloc de pe A.I.Cuza, debranșate de la apă

Postat acum

on

De către

Mai multe scări de bloc din zona A.I.Cuza din municipiul Târgu Jiu vor fi debranșate de la apă, începând de luni. Asociația a acumulat mari debite, iar furnizorul de apă a anunțat că dacă nu se achită o parte din datoriile acumulate, locuitorii cartierului vor rămâne fără apă la robinete în plină vară.

Grav este că sunt locatari care au debite de zeci de mii de lei la asociație și alții care nu au datorii dar vor rămâne fără apă și ei daca vecinii rău platnici nu își achită apa consumată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Primarul monitorizează comuna din birou

Postat acum

on

De către

Primarul din comuna Drăguțești monitorizează localitatea, la propriu. Edilul Ion Dumitru Popescu are în permanență, în biroul din instituție, imagini live, de pe camerele montate în comună. Tehnologia modernă a dus la scăderea infracționalității, susține primarul. ”Camerele de supraveghere noi le avem de câțiva ani, își fac datria, numărul infracțiunilor aproape că nu există. Oamenii dorm în siguranță. Avem școala cu trecerea de pietoni supravegheate, dispensarul, primăria, pe străzi avem monitorizare. De multe ori camerele au ajutat și poliția, avem și o cameră mobilă, care ne ajută să depistăm când cineva arungă gunoiul”, a spus primarul Popescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Șeful Casei Naționale de Pensii discută cu Directoratul CEO

Postat acum

on

Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, ajunge joi în Gorj și va discuta în curând(ora 11,00 – 11,30) cu directorii Complexului Energetic Oltenia. La discuțiile privind aplicarea Legii 197 din 2021, privind condițiile speciale de muncă vor lua parte, pe lângă administrația companiei energetice, sindicatele din CEO, reprezentanții Casei Județene de Pensii și prefectul de Gorj, Iulian Popescu. La ora 13,00 este anunțată o conferință de presă la Prefectura Gorj. Legea reduce cu 13 ani vârsta de pensionare la CEO. Trebuie să fie și aplicată.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR