Connect with us

EVENIMENTE

A intrat peste fosta soție și iubitul acesteia

Postat acum

on

Un bărbat din Târgu Jiu a fost reținut după ce a intrat peste fosta sotie și actualul concubin al acesteia. Polițiștii au fost anunțați de vecinii celor doi, care au auzit scandalul.  „La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică, care au constatat că la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, unde acesta se afla împreună cu concubina sa, de 47 de ani, din comuna Plopșoru, ar fi pătruns, fără drept, fostul soț al acesteia, în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, care, ar fi exercitat acte de violență asupra celor doi”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu,iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Berlești: O mașină beată a alunecat în șanț!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc duminică dimineața pe raza comunei Berlești. O mașină a ajuns în șanț și a fost abandonată acolo, fapt care a stârnit numeroase ipoteze, unele mai amuzante că altele. Un participant la a susținut că mașina era beata și a alunecat în șanț, un altul a pomenit de ,,o parcare laterală reușită”, în timp ce un șofer a opinat că șoferul nu are voie sa parcheze mașina acolo și ar fi indicat sa o mute.

„Ce înseamnă și zăpada asta pe asfalt, domne”, a spus un alt conducător auto, spre amuzamentul tuturor.

Cert este că în lipsa șoferului și a unui accident raportat la poliție, proprietarul nu poate fi sancționat.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR