Connect with us

EVENIMENTE

A intrat peste fosta soție și iubitul acesteia

Postat acum

on

Un bărbat din Târgu Jiu a fost reținut după ce a intrat peste fosta sotie și actualul concubin al acesteia. Polițiștii au fost anunțați de vecinii celor doi, care au auzit scandalul.  „La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică, care au constatat că la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, unde acesta se afla împreună cu concubina sa, de 47 de ani, din comuna Plopșoru, ar fi pătruns, fără drept, fostul soț al acesteia, în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, care, ar fi exercitat acte de violență asupra celor doi”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu,iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Video: Inundații la Groșerea, un pârâu a ieșit din matcă! Probleme și la Piscuri și în Ploștina

Postat acum

on

De către

Sunt inundații puternice în mai multe localități din Gorj după ploile catastrofale din ultimele ore. Cele mai mari pagube sunt in satul Groșerea, în comuna Aninoasa.

Sunt probleme grave și la Piscuri, în Plopșoru, La Motru, în Ploștina, spun pompierii de la ISU Gorj.

Un prim bilanț al ISU Gorj arata așa:

Comuna Aninoasa, satele Aninoasa, Groșerea și Costești:

– 25 curți inundate, 10 locuințe inundate și 10 beciuri inundate.

Forțe și mijloace ISU GJ:

– 3 autospeciale dotate cu motopompe

– 1 autospeciala de prima interventie cu o barca

– 1 camion de interventie

– 5 motopompe

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR