Connect with us

ULTIMA ORĂ

A încercat să dea șpagă în sediul poliției ca să scape

Postat acum

on

Un gorjean prins trecând calea ferată fără să respecte regulile, s-a ales cu dosar penal după ce a încercat sa ofere mită unui polițist din comuna gorjeană Țânțăreni, chiar în sediul postului de poliție din localitate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a comunicat motivul deplasării dosarului penal: ”S-a stabilit faptul că în data de 13 iulie a.c., în jurul orelor 22.30, agentul de poliție P.M. din cadrul Postului de Poliție Țânțăreni a depistat în trafic inculpatul S.A.A care nu a oprit autoturismul pe care îl conducea, la trecerea de nivel cu cale ferată din localitatea Florești, comuna Țânțăreni, jud Gorj.

În această împrejurare, șoferul a oferit agentului de poliție P.M o suma de bani cu titlul de mită pentru a nu dispune măsurile legale ce se impuneau, respectiv amendă contravențională și reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile. Agentul de poliție a refuzat și ulterior a formulat denunț la organele judiciare competente. Inculpatul S.A.A s-a deplasat a doua zi, 14.07.2020, la sediul Postului de Poliție T., a intrat în biroul agentului de poliție P.M. și i-a remis acestuia suma de 400 lei, pe care o oferise și în seara anterioară”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

SPORT

A început Cupa Artego la Șah, ediția a II-a

Postat acum

on

De către

Cupa Artego la șah, ediția a II-a, a început astăzi de la ora 9:00, în sala de festivități a SC Artego S.A.

Alături de Asociația Clubul de Șah „Tinerii Spartani” Târgu Jiu, Artego organizează pentru a doua oară un concurs de șah rapid (15 minute/jucător) structurat pe două categorii: turneul A – OPEN și turneul B – U18, ambele în sistem elvețian (6 runde), fără omologare.

La această ediție s-a perceput o taxă de participare de 60 de lei. S-au acordat premii în bani (400 lei – locul I, 300 lei locul II, 200 lei, locul III, OPEN, și 300 lei – locul I, 200 lei – locul II, 100 lei – locul III, U18), cupe și diplome.

La ambele turnee, prima rundă din cele șase trecute în regulament a început la ora 10:00, iar festivitatea de premiere a avut loc imediat după ultima rundă din concurs.

Continuă să citeşti

SOCIAL

După Bălești și Primăria Peștișani oferă examinări trichineloscopice gratuite

Postat acum

on

De către

După inițiativa luată de autoritățile locale din Bălești, și Primăria Peștișani a decis să ofere populației o gratuitate cu privire la efectuarea examinării trichineloscopice a cărnii de porc, pe tot parcursul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de edilul localității Peștișani, Cosmin Pigui. De anul acesta, cabinetul veterinar din Peștișani a achiziționat și un asomator pentru porci, venind, astfel, în sprijinul localnicilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!