Home / ULTIMA ORĂ / A încercat să dea șpagă în sediul poliției ca să scape

A încercat să dea șpagă în sediul poliției ca să scape

Un gorjean prins trecând calea ferată fără să respecte regulile, s-a ales cu dosar penal după ce a încercat sa ofere mită unui polițist din comuna gorjeană Țânțăreni, chiar în sediul postului de poliție din localitate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a comunicat motivul deplasării dosarului penal: ”S-a stabilit faptul că în data de 13 iulie a.c., în jurul orelor 22.30, agentul de poliție P.M. din cadrul Postului de Poliție Țânțăreni a depistat în trafic inculpatul S.A.A care nu a oprit autoturismul pe care îl conducea, la trecerea de nivel cu cale ferată din localitatea Florești, comuna Țânțăreni, jud Gorj.

În această împrejurare, șoferul a oferit agentului de poliție P.M o suma de bani cu titlul de mită pentru a nu dispune măsurile legale ce se impuneau, respectiv amendă contravențională și reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile. Agentul de poliție a refuzat și ulterior a formulat denunț la organele judiciare competente. Inculpatul S.A.A s-a deplasat a doua zi, 14.07.2020, la sediul Postului de Poliție T., a intrat în biroul agentului de poliție P.M. și i-a remis acestuia suma de 400 lei, pe care o oferise și în seara anterioară”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *