Connect with us

EVENIMENTE

A furat banii dintr-un magazin alimentar

Postat acum

on

Un tânăr de 24 de ani a fost prins, după ce a furat banii dintr-un magazin alimentar. Un reprezentant al magazinului a sunat la 112, iar oamenii legii l-au depistat pe tânăr, pe stradă, asupra lui având peste 2.600 de lei. Acesta a fost reținut, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. „Procedând la efectuarea de verificări, patrula de ordine publică a identificat o persoană care corepundea semnalmentelor, iar la vederea acestora a încercat să fugă. Polițiștii au procedat la urmărirea și prinderea acestuia, iar în urma efectuării controlului corporal, au găsit asupra sa, suma de 2625 lei. Astfel, la  aceeași dată, polițiștii din cadrul  Poliției Municipiului Târgu-Jiu l-au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pe tânărul, de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, arată un comunicat al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident la Pișteștii din Deal, un BMW avariat! O ambulanță la fața locului

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe raza comunei Scoarța, la Pișteștii din Deal. Două mașini s-au ciocnit, un BMW fiind avariat. Locuitori din zonă s-au adunat la locul evenimentului, a venit poliția dar și o ambulanță.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiatorii autoturismului din Mătăsari, incident din 11 septembrie, în arest

Postat acum

on

De către

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbați de 31 și 32 de ani, din localitatea Mătăsari, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani l-ar fi instigat pe cel de-al doilea să incendieze un autoturism aflat în localitatea Mătăsari.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR