Connect with us

EVENIMENTE

A evadat din GAZ-ul Penitenciarului Târgu Jiu deși mai avea două luni până la eliberare

Postat acum

on

Tânărul de 21 de ani executa o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată în Penitenciarul Târgu Jiu. Mai avea doar doua luni până la eliberarea condiționată și stătea la ferma unității de detenție. Deținutul se afla la regim deschis și nu se cunosc motivele pentru care a decis să plece, fiind găsit câteva ore mai târziu pe o stradă din municipiu. El a fost căutat de polițiști și jandarmi care au intrat în alertă. Ionuț Băiașu a fost dat in urmărire generală iar, în prezent, se afla in custodia Penitenciarului Târgu Jiu.

Nu a plecat prea departe!

”Tânărul a fost prins de agenţi din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu pe o stradă din localitate”, a informat, joi seara, IPJ.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evadare, în care se efectuează cercetări de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Gorj.

Infracţiunea de evadare este pedepsită de Codul penal cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Două Dacii și-au testat rezistența, în zona Artego

Postat acum

on

De către

Două autoturisme Dacia au fost implicate într-o tamponare care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în zona Artego. Dacia cu numere de Hunedoara s-ar face vinovată de accidentul fără victime. Cert este că ambele au trecut testul rezistenței.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Afaceriștii reținuți pentru infracțiuni economice, puși sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Cei doi afaceriști, tată și fiu, de 43 de ani, respectiv 25 de ani, reținuți pentru săvârșirea de infracțiuni economice, la un depozit de colectare și reciclare deșeuri, în Bălești, au fost puși sub control judiciar, pentru o perioadă de 30, respectiv 60 de zile. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință. Anchetatorii au impus sechestru judiciar pe bunuri ale celor doi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR