Connect with us

ACTUALITATE

A decedat un fost electrician de la Termocentrala Rovinari! Se pensionase în august

Postat acum

on

Manu Tomescu, sindicalist la CE Oltenia, anunță astăzi un nou deces în rândul salariaților care s-au pensionat recent din companie.

„Vă scriu încremenit de tristețe și plin de revoltă, despre încă un deces al unui coleg de-al nostru, sau mai exact un fost coleg care se pensionase anul trecut în luna august! Este vorba despre Radu Șerbănoiu, în vârstă de 55 de ani, energetician din Termocentrala Rovinari, la Atelierul Benzi Centrale, care după 37 de ani de muncă nu a mai apucat decât câteva luni să se odihnească și să se bucure de pensie”, a transmis Tomescu.

„Sunt revoltat pentru că în situația aceasta dramatică se află mii de salariați ai C.E.Oltenia, iar guvernanții refuză să aplice legea care le recunoaște condițiile de muncă, invocând impactul bugetar!Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a completat Tomescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR