Connect with us

COMUNITATE

A decedat un cunoscut antrenor de la Pandurii! Avea 54 de ani

Postat acum

on

Tehnicianul care în sezonul trecut a pregătit-o și pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu avea 54 de ani. Florin Bejinaru, fost jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu şi ultimul antrenor al pandurilor, a încetat din viaţă, după o lupta cu o boală grea.

La începutul lunii februarie a acestui an, Florin Bejinaru era numit antrenor principal al echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2. Nu şi-a mai putut continua însă activitatea din momentul în care a aflat că este bolnav grav.

După ce a renunţat la fotbal, Bejinaru a avut mai multe funcţii la clubul Pandurii Târgu Jiu, de antrenor secund, director tehnic sau director al Centrului de Copii şi Juniori.

Ultima dată a fost antrenorul principal al echipei emblemă a oraşului Târgu Jiu şi a judeţului Gorj, în Liga a 4-a, până când s-a dictat falimentul acesteia, în octombrie 2022.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Video: S-a aprins iluminatul festiv la Târgu Jiu! Mii de persoane, în centrul orașului

Postat acum

on

De către

Autoritatea municipală a aprins la ora 18.00 iluminatul festiv din Târgu Jiu.

Numeroase persoane sunt in Piața Prefecturii și se bucură de atmosferă.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

„Împreună de Crăciun” – concert caritabil la Târgu Jiu

Postat acum

on

Un concert caritabil „Împreună de Crăciun” va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 19,00, la Anna Riviera, din Târgu Jiu. Vor cânta elevi din Gorj, tineri talentați doritori să încânte publicul, precum trupa Novus, corul Vestea Bună, echipa ControVersum și mulți alții. Prețul unui bilet este de 30 de lei. Organizator al concertului caritabil de Crăciun este Asociaţia Academia Creativă „Multilingua”. Sumele strânse vor ajunge la cei care au mare nevoie de ajutor.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Analize gratis la carnea de porc într-o comună gorjeană

Postat acum

on

Localnicii unei comune din Gorj beneficiază, începând din data de 1 decembrie, de analize gratuite la carnea de porc. Examenul trichineloscopic se va efectua la cabinetul medical din localitate, fără să fie percepută vreo taxă.

Cabinetul medical veterinar se află în satul Peștișani, în fosta clădire a CAP, lângă liceul din comună. Medicul veterinar are de anul acesta și un asomator pentru sacrificarea porcilor.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!