Connect with us

EVENIMENTE

A comandat porți și le-a primit îndoite și ruginite ! Escrocul din comuna Corcova a trimis poze din reviste

Postat acum

on

Un gorjean a mers la poliție, după ce a comandat porți pentru curtea casei, iar în loc de aspectul de revistă, la care se aștepta, s-a trezit cu unele îndoite, ruginite și cu urme vizibile.

Nu tot timpul produsele pe care le comanzi, în funcție de imaginile pe care le vezi pe internet, sunt așa cum apar în poze. A simțit-o pe pielea lui un gorjean, care a fost ademenit de imagini cu porți din tablă decupată, pe care le-a comandat pentru curtea casei. A contactat vânzătorii, din zona municipiului Motru, comuna Corcova, sat Măru Roșu și a primit asigurări că sunt de cea mai bună calitate. Încântat de imaginile virtuale primite, a achitat un avans de 500 de lei în contul vânzătorului, urmând să achite diferența, de 5.500 de lei, în momentul în care le primește.
Bărbatul s-a bucurat când a văzut că cei care trebuia să i le monteze au venit cu noile achiziții. După ce le-a plătit suma convenită, a plecat și i-a lăsat să muncească, spunându-i-se că întregul proces urmează să dureze aproape o zi.
Cumpărătorul s-a întors după câteva ore, să vadă cum evoluează montarea, dar nu a mai găsit niciunul dintre cei trei bărbați, iar când a văzut produsul finit, s-a crucit. Porțile, pentru care plătise 6.000 de lei, erau îndoite, aveau semne vizibile, urme de sudură și rugină.
Nici vopseaua nu reușise să acopere viciile, stratul fiind neuniform. Cei trei au fost surprinși de camerele de supraveghere din curte, înregistrările urmând a fi predate poliției.
Beneficiarul a încercat să-i contacteze pe cei de la care le-a cumpărat, însă nu i s-a mai răspuns la telefon. După mai multe încercări nereușite de a da de vânzători, a mers la poliție și a depus plângere pentru înșelăciune. Omul spune că va merge și la ANAF, deoarece nu i s-a emis nici factură și nici bon fiscal, pentru suma pe acre a achitat-o deja. Tânărul care a adus porțile și a încasat banii a spus că este profesor de sport și că face zeci de lucrări, bineînteles la negru. Mai multe persoane au fost înselate prin aceasta metodă.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Trenuri blocate între Lainici și Petroșani

Postat acum

on

De către

Traficul feroviar este întrerupt, pe calea ferată, între Lainici şi Petroşani, după ce bucăţi de stâncă desprinse de pe versant au rupt un stâlp şi firul de contact. CFR SA anunță că pasagerii mai multor trenuri sunt preluați cu mijloace auto. ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar de călători pe relaţia Lainici şi Petroşani se desfăşoară în condiţii speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto. Măsura de transbordare cu mijloace auto a călătorilor din trenurile IR 1823 Bucureşti Nord – Deva, IR 1836 Cluj Napoca – Bucureşti Nord şi R 2084 Petroşani – Craiova este necesară pentru asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe intervalul Lainici – Petroşani, după ce mai multe bucăţi de stâncă, desprinse de pe versant, au rupt un stâlp de susţinere şi firul de contact între staţiile Stâmbuţa – Pietrele Albe, la km 108+600”, a transmis compania.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mort după înmormântare: Pietonul acroșat ieri la Pișteștii din Deal mergea la o pomană

Postat acum

on

De către

Bărbatul de 48 de ani, decedat ieri în urma accidentului rutier de la Scoarța tocmai venise de la o înmormântare și se deplasa cu o mașină spre casa decedatului pentru a participa la pomană. Când a coborât însă din autoturism a fost acroșat de autoutilitară condusă de un bucureștean, susțin autoritățile din Scoarța.

La data de 2 octombrie a.c., Poliția Orașului Târgu-Cărbunești a fost sesizată prin apel de urgență, cu privire la faptul că în comuna Scoarța a avut loc un eveniment rutier cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Pișteștii din Deal, a acroșat un bărbat de 48 de ani, din comuna Scoarța, care se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

Bărbatul de 48 de ani a fost preluat de un echipaj medical, însă din păcate acesta a decedat la spital.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Protest la primărie, după ce firma de distribuție le-a tăiat curentul

Postat acum

on

De către

Mai mulți locuitori ai unui cartier nou înființat s-au adunat în fața Primăriei Târgu Jiu, să protesteze că au rămas fără curent. Din primele informații, firma de distribuție i-ar fi lăsat fără electricitate, deoarece nu au contracte cu furnizorul.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK