Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

70.000 de lei! Groapa de gunoi a încasat o nouă amendă

Postat acum

pe

Pentru că au expirat termenele la programul de măsuri stabilit de Garda Naţională de Mediu pentru combaterea disconfortului olfactiv generat de depozitul de deșeuri municipale Tg.Jiu, un nou control efectuat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj, a fost finalizat.

„În urma verificărilor efectuate, operatorului acestui depozit de deșeuri municipale, i-au fost imputate întârzieri în derularea măsurilor stabilite, motiv pentru care a fost aplicată o nouă sancțiune contravențională în valoare de 70 000 lei”, anunță Garda de Mediu Gorj.

Practic, așa cum era de așteptat, operatorul gropii ecologice de gunoi a municipiului Târgu Jiu nu poate limita mirosul greu din zonă și măsurile de mediu. Cu siguranță nici după următoarea amendă, situația nu se va redresa.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Noul prefect trimite Corpul de Control la Serviciul de Ambulanță Gorj

Postat acum

pe

Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, va trimite mâine, 8 martie 2021, Corpul de Control, la Serviciul de Ambulanță Gorj, pentru a verifica dacă s-au respectat toate procedurile în cazul decesului șefului Inspecție Sănătate Publică din cadrul DSP Gorj, Adrian Virgil Dobrin.

La finalul verificărilor, raportul Corpului de control al prefectului va fi făcut public, anunță Prefectura Gorj.

Salariatul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, în vârstă de 48 de ani, bolnav de COVID-19, a murit, sâmbătă seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, după ce a fost preluat de la Spitalul Târgu Cărbuneşti cu o ambulanţă, pentru a fi transferat la o unitate medicală din Bucureşti, însă pe drum o siguranţă a tabloului electric al salvării a cedat, ventilatorul nemaifuncţionând. „Pacientul respectiv era internat la Spitalul Târgu Cărbuneşti în stare destul de gravă. A fost solicitată ambulanţa pentru transferul dumnealui la Spitalul Universitar Bucureşti, la 15,02 maşina a plecat către spital pentru preluarea pacientului, a fost luat pe ventilator, pentru că avea nevoie de oxigen. La intrarea în Râmnicu Vâlcea, una din siguranţele din tabloul electric al ambulanţei a cedat şi ventilatorul nu a mai funcţionat. Echipajul a trecut pe ventilare manuală pe balon şi a luat hotărârea de a intra în UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea”, a anunțat Constantin Mitroi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.
„La 17,30, pacientul a fost predat în UPU Râmnicu Vâlcea, a fost stabilizat, dar ulterior, din cauza stării de sănătate foarte grave, starea de sănătate a început să se deterioreze, la ora 20,00, deci după două ore şi jumătate de la predarea în UPU, la ora 20,00 acesta a intrat în stop cardiorespirator şi a murit”, a declarat, astăzi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi. Directorul a mai anunţat că se vor efectua verificări în acest caz.

Continuă să citești

DEZVĂLUIRI LOCALE

Mori dar rămâi contribuabil! Morții din Arcani, somați să își plătească taxele și impozitele

Postat acum

pe

O femeie din Arcani a decedat în urma cu cinci ani de zile dar primăria eliberează anual somații de plata a taxelor și impozitelor către persoana defunctă.

Familia femeii decedate spune că plătește anual aceste debite dar i se pare de noaptea mintii că o instituție publică să doneze un mort că sa își plătească taxele și impozite, aceiași primărie eliberând și certificatul de deces.

„Am primit de la Primăria Arcani această înștiințare. Uite cum, și dupa 5 ani, defuncții sunt contribuabili. Nu înțeleg cât este de legală situația și nici cum poate să-l oblige pe defunct să-și plătească datoriile. Aaaa …pot înțelege că situația ar deveni clară dacă și instituția primăriei si-ar achita datoria față de cetățeni. Să elibereze acte de proprietate, lucru pe care nu-l fac ca nu sunt competenți. Este mai ușor să-l „inștiintezi ” pe defunct”, se întreabă, retoric, ruda persoanei decedate.

 

 

 

Continuă să citești

DEZVĂLUIRI LOCALE

VIDEO. EXCLUSIV! Recidivist acuzat de ultraj, după ce a amenințat un polițist cu moartea!

Postat acum

pe

 

Un barbat, in varstă de 43 de ani, din comuna Runcu a amenintat cu acte de violenta si cu moartea, un polițist din cadrul Postului de Politie Runcu.
Totul s-a întâmplat in cursul zilei de joi, iar procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Tg Jiu au întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiunilor de ultraj și conducerea unui autoturism, pe drumurile publice de catre o persoana care are acest drept anulat.
Bărbatul este recidivist si a mai fost condamnat, in trecut, pentru fapte cu violenta!

 

Continuă să citești

Târgu Jiu
Senin
06:5318:22 EET
Se simt: 3°C
Vânt : 6km/h SW
Umiditate : 51%
Presiunea aerului: 1022.01mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-3°C
8/0°C
6/-1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI