Connect with us

SPORT

6 medalii câștigate de atletele din Târgu Jiu

Postat acum

on

0 Shares

6 medalii au obținute de atletele din Târgu Jiu la competițiile la care au participat recent. Astfel, la Campionatele Naționale organizate de Federația Română de Atletism, la Câmpulung Moldovenesc, în 16 și 17 septembrie au fost câștigat 2 medalii de aur prin echipa de senioare compusă din: Alina Eremia, Mihaela Cepoi, Andreea Chivoiu, Elena Bărăitaru, la 12 km alergare montană, respectiv la individual tineret prin Mihaela Cepoi, la 6 km.

Aceleași sportive au câștigat medalia de argint pe echipe, la 6 km. La individual senioare a fost obținută medalia de argint la 6 km prin Alina Eremia.

Medalii de bronz au fost obținute prin Alina Eremia la 12 km individual  senioare și Mihaela Cepoi 12 km, tineret. Antrenorii celor 6 performere sunt: Dragoș Ionuț Bură și Ion Bură, în baza unei colaborări între CSM și CS Pandurii Târgu Jiu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Clubul Gilortul organizează o acțiune caritabilă

Postat acum

on

De către

Clubul Gilortul  a anunțat că organizează o acțiune caritabilă, de strângere de fonduri, pentru familia lui Tiberiu Grămadă.

,,CS Gilortul organizează o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru sprijinirea tatălui lui Tiberiu Grămadă, care trece printr-o dramă. Acesta suferă de o boală cruntă și este înternat la un spital din Cluj-Napoca. Tiberiu este portar la echipa secundă a clubului nostru și este foarte afectat de ceea ce i se întâmplă tatălui său.
Toate persoanele care doresc și își permit, pot face un gest de omenie prin donarea oricărei sume de bani în urnele ce vor fi amplasate la Stadionul Cristinel Răducan cu ocazia partidei dintre Gilortul 2 și Minerul Mătăsari, care contează pentru etapa 19, Liga 4 Gorj, meci ce se va disputa duminică, 14 aprilie 2024, începând cu ora 16:00. Vă mulțumim!”, au comunicat reprezentanții Clubului.

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” calificată la Națională!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” a câștigat Etapa Zonală(Vâlcea, Dolj, Olt, Argeș și Dâmbovița), desfășurată la Pitești. Sub atenta coordonare a domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin, fetele au reușit să câștige competiția și să se califice la Etapa Națională. Datorită acestui progres, orașul nostru are privilegiul de a fi gazda competiției naționale.
Încă o dată, s-a demonstrat că prin muncă și perseverență, totul poate fi posibil!

Continuă să citeşti

SPORT

Școala „Constantin Săvoiu”, performanță și la echipa de fotbal fete!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal a fetelor de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” a avut o nouă performanță, reușind să obțină primul loc la Etapa Județeană, sub coordonarea domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin. Prin muncă și devotament, elevele susținute mereu de domnul profesor au demonstrat că își pot atinge scopul propus.

Continuă să citeşti