Connect with us

SOCIAL

15.000 de articole pirotehnice, confiscate de poliție în weekend !

Postat acum

on

15.000 de articole pirotehnice  au fost confiscatre duminica de politistii gorjeni.

Un tanar de 29 de ani din comuna Sinești, județul Valcea,  a fost identificat in timp ce comercializa articole pirotehnice, din autoturismul personal.

În urma controlului efectuat de politiști, în autovehicul  au fostt gasite un număr de 13.632 articole pirotehnice, în cantitate de 205 kilograme, valoarea lor depășind 8600 lei.

Produsele pirotehnice provin de la același importator din Timisoara care a fost cercetat și în trecut de polițisti.

Gura târgului zvonește că același importator, trimitea în țară prin diferite firme de curierat articole pirotehnice !

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci și Secției 9 Poliției Rurală Novaci în timp ce desfășurau activități în baza Planului de Actiune “Foc de Artificii  2019” au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Baia de Fier și comercializa articole pirotehnice, diferite modele.

Nici unul dintre cei doi nu au avut asupra lor documente legale pentru detinerea sau comercializarea produselor pirotehnice, în fapt au fost deschise dosare penale conform legii nr.126/1995.

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SOCIAL

Se eliberează titluri de proprietate în culoarele de expropriere!

Postat acum

on

De către

În ședința Comisiei Județene de Fond Funciar, astăzi 24.11.2022, cu unanimitatea voturilor membrilor comisiei județene, s-a luat hotărârea de a se elibera titluri de proprietate în culoarele de expropriere astfel încetând blocajul de 12 ani determinat de intrarea în vigoare a Legii 255/2010. Hotărârea comisiei județene adoptată astăzi, la care am făcut trimitere mai sus, urmează să fie comunicată tuturor comisiilor locale.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Asistentă de la Pediatria SJU Târgu Jiu, plânsă de salariații unității medicale

Postat acum

on

De către

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, colectivul Secției Pediatrie, dar și restul angajaților unității medicale deplâng stingerea din viață a Silviei Mircea, fostă asistentă medicală la Secția Pediatrie.

„Suntem cu sufletul și gândul alături de familia greu încercată! Silvia Mircea a lucrat vreme de 42 de ani în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, la Secția Pediatrie, îngrijind mii de copii de-a lungul anilor. La sfârșitul anului 2018 a ieșit la pensie. A fost un om și un coleg deosebit, un profesionist dedicat meseriei pe care și-a ales-o, a fost mentor al mai multor generații care au îmbrățișat aceeași meserie cu a dumneaei. Niciuna dintre asistentele medicale cărora le-a fost mentor nu o va uita! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină”, a transmis SJU Târgu Jiu.

Fosta asistenta medicala a pierit urmare a unei boli grave care a recidivat.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Ce a stabilit Comisia Mixtă pentru salariații SE Craiova

Postat acum

on

De către

Comisia Mixtă Administrație-Sindicate, întrunită ieri la nivel de S.E.Craiova, a stabilit următoarele: în primele șase zile din luna viitoare se va încasa prima de 200 lei pentru copiii minori ai salariaților dar și că în perioada 2-09.12.2022 se vor alimenta cardurile salariatilor cu contravaloare tichetelor de masă. În ce privește prima de Crăciun aceasta se va încasa in perioada 3-13.12.2022 iar în perioada 4-15.12.2022 se va încasa lichidarea lunii noiembrie. Între 5 și 20 decembrie se va încasa economia la fondul de salarii de 1000 lei net iar între 6-27.12.2022 se va încasa avansul luna Decembrie.

In data de 05.12.2022 s-a stabilit intrunirea Comisiei de Negociere dupa publicarea în Monitorul oficial a hotărârii de guvern cu privire la stabilirea salariului minim pe anul 2023, pentru negocierea unui act aditional cu privire la cresterea salariilor si modificarea grilei de salarizare cu diferenta dintre salariul minim actual si valoarea salariului minim stabilit de guvern!

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR