Connect with us

SOCIAL

15.000 de articole pirotehnice, confiscate de poliție în weekend !

Postat acum

on

15.000 de articole pirotehnice  au fost confiscatre duminica de politistii gorjeni.

Un tanar de 29 de ani din comuna Sinești, județul Valcea,  a fost identificat in timp ce comercializa articole pirotehnice, din autoturismul personal.

În urma controlului efectuat de politiști, în autovehicul  au fostt gasite un număr de 13.632 articole pirotehnice, în cantitate de 205 kilograme, valoarea lor depășind 8600 lei.

Produsele pirotehnice provin de la același importator din Timisoara care a fost cercetat și în trecut de polițisti.

Gura târgului zvonește că același importator, trimitea în țară prin diferite firme de curierat articole pirotehnice !

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci și Secției 9 Poliției Rurală Novaci în timp ce desfășurau activități în baza Planului de Actiune “Foc de Artificii  2019” au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Baia de Fier și comercializa articole pirotehnice, diferite modele.

Nici unul dintre cei doi nu au avut asupra lor documente legale pentru detinerea sau comercializarea produselor pirotehnice, în fapt au fost deschise dosare penale conform legii nr.126/1995.

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Motru: Șase brazi naturali, amplasați cu macaraua

Postat acum

on

De către

Motrenii vor beneficia și anul acesta de șase brazi naturali care vor fi împodobiți în cele mai frumoase zone din municipiu.

Este vorba despre cele trei parcuri din oraș, unde au fost amplasați brazii duminică, despre Grădinița cu Program Prelungit, unde va fi pus un brad marți, dar și despre primărie și despre catedrala din oraș.

 

De altfel, pentru amplasarea acestor brazi înalți de câțiva metri s-a folosit o macara, asta spre deliciul copiilor din oraș care au urmărit întreaga operațiune. Asta în timp ce îi trimiteau scrisori lui Moș Crăciun la cutia poștală special amenajata în oraș.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Cărucior de la Primăria Scoarța, pentru un cetățean rom cu handicap

Postat acum

on

De către

Un pensionar din Pișteștii din Deal, fără picioare, a fost ajutat de reprezentanții Primăriei Scoarța. Omul cu handicap, de etnie romă, a primit astfel un cărucior nou, absolut necesar pentru a se deplasa și a nu mai depinde în totalitate de familie.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Târgujienii cu venituri mici primesc ajutoare de încălzire

Postat acum

on

De către

Târgujienii cu venituri reduse pot beneficia de ajutoare de încălzire. Beneficiari pot fi cei care îndeplinesc criteriile impuse de legea protecției sociale și se referă la veniturie membrilor familiei. ”Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă pentru perioada sezonului rece noiembrie 2023- martie 2024, iar suplimentele pentru energie pentru perioada noiembrie 2023-octombrie 2024.
Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie este de 1386 lei/persoană în cazul familiei și de 2053 lei în cazul persoanei singure”, arată un comunicat al Primăriei Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!