Connect with us

SPORT

VIDEO/ Glorie a Craiovei Maxima, nuntă la conac, la 61 de ani

Postat acum

on

Aurel Țicleanu, fost internațional și mijlocaș al Craiovei Maxima, s-a căsătorit, faultând pandemia. În vârstă de 61 de ani, fosta glorie, de origine din Bumbești-Jiu și-a unit destinele cu o femeie cu zece ani mai tânără. Cei doi s-au cununat civil la începutul anului, în capitală, însă nu au mai putut face petrecerea de nuntă, din cauza pandemiei. Abia după ieșirea din starea de urgență, în iulie, însurățeii și câteva zeci de persoane apropiate au petrecut la un conac din Măldărești, de lângă Horezu. Mirii s-au cununat religios la o biserică veche, iar seara au dănțuit pe terasa conacului, în jurul unei piscine.Evenimentul a fost organizat de echipa MEDIAWIN din Târgu-Jiu și a fost un adevărat succes.

Aurel Țicleanu și aleasa inimii lui au o relație de câțiva ani. Cristina Lorena l-a ajutat pe Aurel să treacă peste drama care l-a lovit în urmă cu cinci ani, când și-a pierdut soția, cu care are doi copii. Aurel Țicleanu a copilărit la Bumbești Jiu, unde a fost numit și cetățean de onoare. Stadionul din localitate poartă, de asemenea, numele celebrului sportiv.

Gorj Express

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Pandurii ,,a reușit” marea promovare! A retrogradat matematic în Liga a III-a

Postat acum

on

De către

Conform calculelor matematice, pentru a se putea salva Pandurii mai are nevoie de cel puțin 13 puncte pentru a pierde locul de baraj, pentru rămânerea în Liga a II-a. Dar cum nu mai sunt decât patru etape și un total de 12 puncte puse în joc, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu este retrogradată matematic.

Acum câteva zile însă, conducerea clubului de fotbal, entuziasmată de câștigarea procesului de la Înalta Curte, anunță revenimentul echipei Pandurii și promovarea spre Liga I. În schimb s-a reușit contrariul, mai exact retrogradarea echipei în eșalonul III.

Continuă să citeşti

SPORT

Vezi aici ce sumă trebuie să dea CEO, Primăria Tg Jiu și Consiliul Județean, către Pandurii Tg Jiu

Postat acum

on

De către

Peste 3 milioane de euro trebuie să primească Pandurii Târgu Jiu de la acționari, în urma hotărârii date azi de Înalta Curte de Casație și Justiție. Clubul sportiv urmează să primească bani de la CEO, Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj, Artego și USMO, după cum urmează:  Complexul Energetic Oltenia: 6.398.608,88 lei; Consiliul Local Târgu Jiu: 2.861.747,68 lei; Consiliul Județean Gorj: 769.543,23 lei; societatea ARTEGO: 4.898.219,86 lei și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia (USMO): 516.983,76 lei.

Continuă să citeşti

SPORT

Luptătorii Beșliu și Popescu, pe locul I la Calificările pentru Campionatul National și Cupa României

Postat acum

on

De către

Cei mai buni luptători ai Gorjului au ajuns pe podium și la Calificările pentru Campionatul Național si Cupa României. Besliu Alexandru și Popescu Eduard au ocupat, mai exact, locul 1 la Calificările care s-au desfășurat la Constanța.

Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit, în perioada 19-21 martie, turneele de calificare pentru finala Campionatului Național și pentru Cupa României la lupte libere pentru juniori iar cei doi luptători gorjeni s-au calificat pentru turneele finale. Alexandru Beşliu va fi convocat şi la lotul naţional de seniori al României.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:4120:12 EEST
Se simt: 2°C
Vânt : 3km/h NNW
Umiditate : 77%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/1°C
14/6°C
8/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR