Home / DEZVĂLUIRI LOCALE / UN PITZIPONC, ȘEF ÎN PSD TG-JIU!

UN PITZIPONC, ȘEF ÎN PSD TG-JIU!

”Organizația TSD Târgu-Jiu are o nouă conducere, tânărul Cristi Pătrașcu fiind noul președinte interimar al tineretului social democrat din municipiu”. Acesta a fost anunțul PSD Gorj, la finalul unui comunicat de presă, despre cel care a preluat șefia organizației municipale a TSD.
Cristi Pătrașcu se înscrie perfect în cercul celebrilor anonimi care conduc organizațiile de tineret ale social-democraților, dar depune eforturi pentru a se face cunoscut.

Noul așa zis lider al tinerilor social democrați din municipiul Tg-Jiu nu s-a remarcat cu nimic, altfel, din prezentarea sa, făcută într-un comunicat de presă al partidului n-ar fi lipsit acel lucru.
Tânărul face parte însă dintr-o categorie care a devenit deja destul de numeroasă, cea a pitziponcilor care-și fac selfie în oglindă. În oglinda de la sala de fitness, în cazul lui Cristi Pătrașcu, pentru a-și etala mușchii. Gestul pare mai degrabă un efect advers al steroizilor, dar nu ne-am mira ca în curând să posteze pe feizbuc selfie-uri din oglinda de la baie, în timp ce se rujează, își dă cu rimel sau își face unghiuțele, în timp ce citește rubrica ”Despre noi, divele”, dintr-o revistă glossy pentru femei.

Claudiu Matei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *