Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Rovinari: 7.300.000 lei, pentru îmbunătățirea calității vieții

Postat acum

on

Primarul orașului Rovinari a obținut finanțare pentru noi obiective de investiții. Robert Filip a anunțat că a semnat un contract în valoare de 7.300.000 lei, pentru reabilitări și amenajări în zona blocurilor din oraș. „Am semnat, astăzi, la sediul ADR-SV Oltenia, încă un contract de finanțare care să ducă la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor orașului Rovinari. Prin Axa prioritară 13- Sprijinirea orașelor mici și mijlocii, Obiectiv specific 13.1 – Îmbunățățirea calității vieții populației în orașele mici și mijlocii din România, am reușit să obțin o finanțare importantă pentru mai multe obiective situate pe raza orașului Rovinari. Astfel, cei peste 7.300.000 de lei obținuți în urma cererii de finanțare vor fi investiți în Reabilitarea Blocului B2, Amenajarea Zonei Blocurilor C2-G5, precum și în amenajarea Platoului Casei de Cultură”, a anunțat primarul Filip, pe pagina personală.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Foto: Modernizare de cinci stele la școlile primare din Runcu!

Postat acum

on

De către

Școlile primare din comună Runcu au fost modernizate la standarde europene.

Pornind de la aspectul exterior, la cel interior, la finisaje dar și la mobilier, unitățile de învățământ din comuna condusă de Adi Cîmpeanu sunt la un înalt nivel. Grădinițele sunt pe același trend modern. De altfel, unitățile sunt dotate si cu sisteme performate antiincendiu. Ultima unitate modernizată la nivel european este școala primară din Bâlta.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Film documentar, pentru localnicii unei comune din Gorj

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Glogova sunt invitați la film. Vineri, 13 octombrie, va avea loc, la Casa Glogovenilor, proiecția în premieră a video-documentarului „Tudor Vladimirescu. Istorie, Revoluție și Legendă”, partea a doua.
În localitate se desfășoară, în acest weekend, zilele comunei, evenimentele fiind organizate timp de două zile, sâmbătă și duminică.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

17 străzi din Brănești, în reabilitare

Postat acum

on

De către

Datorită implicării autorităților locale, cu sprijinul echipei PSD Gorj, oamenii din localitatea Brănești vor beneficia de modernizarea ultimilor kilometri rămași neasfaltați din comună. Proiectul în valoare de 10.081.470 de lei a fost aprobat, iar în perioada următoare, lucrările la cele 17 străzi vor intra în execuție.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber a transmis felicitări primarului Gheorghe Stoichitoiu pentru acest proiect.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK