Connect with us

MONDEN

Răsturnare de situație, în povestea de amor a patronului lanțului de magazine ”La Tică” cu iubita sa Loredana! Ce i s-a întâmplat afaceristului e de film!

Postat acum

on

Mulți credeau că povestea de dragoste dintre omul de afaceri gorjean Tică Besoi și iubita sa, Loredana Elena, s-a destrămat, însă apropiații cuplului susțin că doar unele speculații, rostogolite precum un bulgăre de zăpadă de cei invidioși, au făcut ca în presă lucrurile să pară, de fapt, un thriller. Dacă în urmă cu o lună au existat unele tensiuni în relația de cuplu, iar povestea de dragoste dintre cei doi părea că a ajuns la final, după cum au evoluat lucrurile, în ultima perioadă, e foarte posibil ca cei doi să ajungă în fața altarului. Mai mulți prieteni ai acestora spun că omul de afaceri a fost indignat, după ce în presă au apărut informații care o incriminau, pe nedrept, pe iubita sa. Totul s-a întâmplat din cauza unor șicane venite din partea fostei soții a afaceristului.

Zvonurile în legătură cu ruptura relației dintre omul de afaceri Tică Besoi și iubita sa Loredana au început să prindă contur, în urmă cu o lună, când presa a primit, pe surse, informația că afaceristul ar fi sunat la poliție și a reclamat faptul că femeia cu care a trait o frumoasă poveste de dragoste, în ultimii doi ani și jumătate, ar fi plecat de acasă, cu autoturismul BMW X4.

De fapt, femeia nu a făcut altceva decât să folosească mașina până la domiciliul său din comuna Bâlteni, iar din acel moment autoturismul s-a aflat în fața casei sale, cu cheile în contact.

Persoane din anturajul celor doi spun că Loredana a ajuns la capătul răbdării din cauza unor mesaje urâte venite dinspre fosta soție a afaceristului. ”S-a despărțit de fost soție de cinci ani, însă aceasta vrea să-i facă viața un coșmar. Știu că i-a făcut și plângere la Parchet din cauza mesajelor pe care i le trimitea, deși au existat discuții prin intermediul whatsapp în care Tică i-a cerut să înceteze cu șicanele. Tocmai de aceea a fost extrem de deranjat de faptul că, presa ar fi fost alimentată și cu alte informații decât cele reale, care o puneau într-o lumină nefavorabilă pe iubita sa și nu s-a amintit de motivul real care a determinat-o pe Loredana să plece, adică șicanele continue ale fostei soții”, susține un apropiat al cuplului.

De altfel, la scurtă vreme după acest episod, omul de afaceri ar fi mers acasă la Loredana și au încercat să găsească explicații pentru a depăși acel episod nefericit din viața lor.

Sursele citate afirmă că afaceristul a suferit mult în acestă perioadă și speră s-o poată readuce în viața lui pe Loredana, pe care, de altfel, a cerut-o în căsătorie la începutul acestui an. Acesta este și motivul din care apropiații cuplului nu exclud ca povestea de dragoste ca-n filme dintre cei doi să aibă un happy-end, în fața altarului!

Trebuie spus că, de când sunt împreună, afaceristul Tică Besoi și iubita sa, s-au afișat, public, ca fiind  un cuplu ce trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi nu au ratat nicio ocazie și au postat tot timpul fotografii din timpul vacanțelor romantice petrecute în destinații exotice, precum Dubai sau Turcia, ori din croaziera de lux din Mediterană.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    2 august 2022 at 11:32

    SI NE DOARE-N CUR DE ACEST BESOI SI DE PUPAZA ASTA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

FOTO. Nuntă de vis pentru un cunoscut stomatolog și aleasa inimii sale! S-a dat ”fără număr” pentru lăutari!

Postat acum

on

De către

Eveniment grandios, cu peste 500 de invitați și muzică aleasă, weekendul trecut, la Tg-Jiu! A fost o zi specială, plină de emoție și romantism pentru medicul stomatolog Laurențiu Petrescu și aleasa inimii lui, Ancuța.

Petrecerea a avut loc la sala de evenimente DolceVita Ballroom, iar atmosfera a fost întreținută de Georgiana Vița și formația ”Timișul”, dar și de îndrăgiții soliști Roberta Crintea și Marian Medregoniu, care au făcut spectacol.

Potrivit unor surse din anturajul mirilor, în jur de 10.000 de euro a costat doar partea de muzică și divertisment, adică soliști, formație, scena, artificii, DJ, Mc, lumini și fum greu.
Petrecerea a continuat și a doua zi, duminică, când a venit rândul solistului Dani Cotan și formației sale să cânte până dimineața. Alte mii de euro a scos din buzunar mirele, știut fiind faptul că este pasionat de muzica de calitate. Asta spun apropiații săi care-și amintesc că, în urmă cu trei ani, la cununia civilă a medicului stomatolog și a soției sale, a cântat Georgiana Lobonț.

Oricum, invitații spun că, dincolo de orice costuri, a fost zi memorabilă pentru miri și o petrecere de vis pentru cele peste 500 de persoane prezente.

Continuă să citeşti

MONDEN

Foto: Președintele TSD Motru a spus DA!

Postat acum

on

De către

Cosmin Pistol, președintele Tineretului Social Democrat(TSD) Motru, a răspuns prezent, duminică, în fața ofițerului Stării Civile. Și nu s-a prezentat singur la primăriei, ci alături de aleasa inimii sale, Laura Ramona. Cei doi s-au căsătorit civil, iar tânără familie se va întregi, la finalul acestei luni, cei doi soți urmând să fie părinți de fetiță.

Anunțul căsătoriei a strâns sute de mesaje de felicitări și Casă de piatră pentru cei doi soți Pistol.

Continuă să citeşti

MONDEN

Profesorul care a cântat într-un ou roșu, felicitat de sute de persoane

Postat acum

on

De către

Sute de persoane l-au felicitat și i-au transmis toate cele bune profesorului din Gorj, Ștefan Popescu, cel care a reușit performanța să cânte de Paște și într-un ou roșu.

Profesorul deține o serie de recorduri și cântă la peste 40 de instrumente și obiecte.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR