Connect with us

POLITICĂ

Pungan țintește al treilea mandat

Postat acum

on

Primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. Edilul în funcție a făcut anunțul azi, în sediul PSD Gorj. Pungan și-a prezentat obiectivele, pentru viitorul mandat, una dintre priorități fiind canalizarea în localitatea. Lucrarea s-a blocat, după ce firma care a obținut contractul a intrat în faliment. „Am reușit să atrag proiecte pe fonduri europene și guvernamentale. În perioada următoare, se va face recepția la drumul pentru care am obținut finanțare pe măsura 7.2, pe fonduri europene, iar celelalte proiecte sunt realizate în proporție de 80%, prin programul PNDL II și vor fi finalizate în cursul acestui an”, a spus primarul.

Ovidiu Pungan spune că administrațiile locale sunt în situații foarte dificile și face apel către guvernanți, pentru o rectificare bugetară, care să asigure funcționarea primăriilor și realizarea investițiilor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 7°C
Vânt : 3km/h SSW
Umiditate : 92%
Presiunea aerului: 1011.51mbar
Indexul UV: 0
MarțiMiercuriJoi
15/3°C
17/4°C
19/8°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR