Connect with us

COMUNITATE

Program special la Centrul de Transfuzie Sanguină

Postat acum

on

0 Shares

Dat fiind numărul foarte mare de donatori prezentați la Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj în această perioadă, numărul donatorilor primiți la donare a fost limitat la 40 persoane pe zi. Anumiți donatori vor fi reprogramați.

„Pentru grupele de sânge la care stocurile sunt mari, ne rezervăm dreptul de a-i amâna la o dată ulterioară pe cei cu grupele respective, până la normalizarea stocului în funcție de solicitările spitalelor, pentru a evita expirarea și rebutarea PSL-urilor. Situația va fi afișată zilnic la sediu. Apelăm, ca de fiecare dată, la înțelegerea d.voastră pentru a recolta doar ceea ce este necesar pacienților!

Vă recomandăm să vă programați, pentru a reduce timpii de așteptare:

– aplicația BlooDoChallenge

– telefonic, doar între orele 07.30 – 15.30 : 0353 414 174; 0774 665 887.

Prioritate vor avea donatorii fidelizați și cei cu grupe deficitare/solicitate.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare !”, conform unui mesaj al Centrului de Transfuzie Sanguină din Târgu Jiu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Piscinele deschise astăzi, arhipline

Postat acum

on

De către

Majoritatea piscinelor și-au deschis astăzi porțile fiind luate cu asalt de tineri, adulți și copii. Intrarea la piscine a fost liberă fiind început de sezon, de aici și afluxul masiv de amatori de distracții.

În Gorj sunt mai multe piscine cu acces public, afacerile fiind unele private. Sunt însă orașe din județ care nu au nici măcar o piscină, un astfel de caz fiind înregistrat la Bumbești Jiu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Zilele Comunei Cătunele, în dezbatere publică! Ce a propus primarul Țuilă

Postat acum

on

De către

Primarul Florinel Țuilă de la Cătunele a decis să nu facă cheltuieli, anul acesta, pentru Zilele Comunei. A întrebat însă cetățenii dacă bagă sau nu mâna în bugetul localității pentru un spectacol de zile mari sau nu. 

„Buni prieteni ai Comunei Cătunele și în special pentru cei cu domiciliul in comună, va adresez următoarea provocare: avem in derulare șase proiecte cu fonduri europene și guvernamentale, la care primăria are cheltuieli neeligibile și contributivitate. Propun ca anul acesta, cu ocazia zilelor Comunei Cătunele, să nu facem cheltuieli cu spectacolul și aceste sume sa fie cheltuite pentru investiții. Va avea loc un spectacol cu copiii din zona noastră în ziua de 26 iulie și bâlciul traditional. Ce spuneți de aceasta propunere”, a întremat primarul Țuilă.

Răspunsurile membrilor comunității au fost pozitive în acest sens, susținând oprirea cheltuielilor și folosirea banilor pentru proiectele în curs.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Incendiu la o anexă gospodărească din Lelești

Postat acum

on

De către

Pompierii ISU Gorj intervin la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în comuna Lelesti, satul Rasovița.

„Intervenim cu 3 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului. Din fericire, nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!