Connect with us

ACTUALITATE

Prefectul trage un semnal de alarmă. De ce se teme?

Postat acum

on

Prefectul de Gorj a făcut un apel către gorjeni, recomandându-le să respecte regulile de protecție, pentru a preîntâmpina înmulțirea cazurilor de Coronavirus. Cristinel Rujan le cere gorjenilor să poarte măști de protecție și să evite aglomerația. În ultima perioadă, au fost înregistrate mai multe cazuri de Covid. Doar în ultimele 24 de ore, au fost confirmate patru persoane. “Lansez un nou apel pentru gorjeni. Faptul că măsurile în starea de alertă sunt mai blânde decât în starea de urgență, nu înseamnă că am scăpat de pericolul transmiterii acestui virus. Trebuie să fim în continuare precauți, să dăm dovadă de responsabilitate, să purtăm masca, în mod corect, în toate spațiile închise, să evităm pe cât posibil locurile aglomerate și să respectăm cu maximă atenție regulile de igiena. Dacă veți ține cont de toate aceste reguli simple și le veți trata cu maximă seriozitate, implicare și respect pentru comunitate, vă veți proteja sănătatea dumneavoastră, a familiilor dumneavoastră, a prietenilor sau a colegilor. Asigur toți cetățenii județului Gorj că vom lua toate măsurile pentru limitarea extinderii acestui virus, însă fără conștientizarea pericolului de către dumneavoastră și fără responsabilizarea fiecărui cetățean în parte, eforturile noastre sunt în zadar”, este apelul lansat de Rujan.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Nouă autocare cu membri și simpatizanți AUR au plecat la Alba Iulia

Postat acum

on

De către

Aproape 500 de gorjeni au plecat, în această dimineață, cu nouă autocare la Alba Iulia, potrivit coordonatorului AUR Gorj, Ionelia Priescu. De altfel, organizația a suportat costurile pentru deplasarea a trei dintre autocare, unde se afla minori, elevi, studenți, iar restul autocarelor au fost închiriate din banii plătiți de fiecare participant. Două dintre autocare au plecat din Plopșoru.

Punctul de întâlnire al grupului a fost, în această dimineață, în fața gării din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!