Connect with us

EDUCAȚIE

Prefectul de Gorj, convocat la Guvern

Postat acum

on

Prefectul de Gorj, Cristina Cilibiu, a fost convocat miercuri la Guvern. Este programată o ședință cu toți prefecții din țară în problema relocării elevilor care învață în școli cu risc seismic de gradul 1. În țară au fost identificate 39 de unități de învățământ care se află în situația respectivă. Este o listă întocmită de Ministerul Educației. Prefectul de Gorj va prezenta situația unităților din județ afectate de ultimele cutremure.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Elev din Târgu Jiu, calificat la 3 olimpiade naționale

Postat acum

on

Un elev din Târgu Jiu s-a calificat la trei olimpiade naționale. David Sbora este elev în clasa a VII-a, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. În urma participării la etapele județene, David s-a calificat la faza națională la disciplinele informatică, matematică și geografie. La geografie a obținut cel mai mare punctaj din județ.

Elevul speră că va lua medalii la toate cele trei discipline. Anul trecut, David Sbora a obținut la olimpiadele naționale o medalie de aur, două de argint și una de bronz. A participat la patru olimpiade diferite.

 

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Pregătiri gratuite pentru elevi la un liceu din Târgu Jiu

Postat acum

on

Până pe 13 mai 2023 la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu se desfășoară pregătiri gratuite cu elevii de clasa a VIII-a interesați să aibă o pregătire adecvată susținerii probelor de aptitudini la specializările: arte plastice, arhitectură, muzică, arta actorului, în vederea înscrierii in clasa a IX-a. Cursurile de pregătire se desfășoară în fiecare sâmbătă, între orele 9.00-11.30, fiind susținute de cadrele didactice de specialitate din liceu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Fast food în meniul elevilor, într-o comună din Gorj

Postat acum

on

Circa 300 de elevi de la școlile din Roșia de Amaradia primesc săptămâna aceasta hrană bazată pe fast food. Este vorba de pizza sau kebab. Primarul Liviu Cotojman a precizat că este vorba de o întâmplare și nimeni nu a intenționat să vină cu un astfel de meniu în care apare inclusiv maioneza. Hrana oferită elevilor este în cadrul unui program guvernamental. Se presupune că autoritățile le oferă elevilor o masă caldă sănătoasă, care nu le afectează starea de sănătate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR