Connect with us

SOCIAL

Polovragi: Masă caldă pentru elevii școlii gimnaziale și preșcolarii comunei! Ce firme au câștigat licitația

Postat acum

on

0 Shares

Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi continuă pentru a șaptea oară să ofere masă caldă elevilor din localitate. Astfel începând cu data de 31.01.2024, se acordă servicii de catering pentru Școala Gimnaziala nr. 1 din Polovragi în cadrul Programului național Masă Sănătoasă. Hrana este asigurată pentru întregul an calendaristic 2024, susține primarul PSD.

Beneficiari sunt toți preșcolarii și elevii înscriși la grădinițele, respectiv școlile din comuna Polovragi.

Urmare a licitației desfășurate în acest sens., câștigătorul desemnat este Asocierea SC PENTAVI FOREST SRL (lider) și SC MIRAPET SRL (asociat). Valoarea estimată a serviciilor este de 601.201,92 lei fără TVA.

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Nu doar lebedele de la Târgu Jiu au murit de gripă aviară!

Postat acum

on

De către

Două lebede moarte de gripa aviară au fost găsite pe Jiu, în zona lacului de acumulare din municipiu. Nu este însă un caz singular, în ultimele săptămâni, au fost descoperite lebede moarte în diverse lacuri din întreaga țară. Conform autorităților sanitare veterinare, gripa aviară a fost identificată și la alte specii, precum pescăruși sau rațe, ceea ce ar putea fi și cauza mortalității acestor păsări.

Într-un interval scurt de timp, în ultima săptămână, în parcul IOR din capitală au murit trei lebede: două pui și un adult.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Veteranul Ion Condel din Bumbești-Pițic, sărbătorit la 101 ani

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală, prin primarul Irina Cojocaru, autoritățile militare și familia l-au sărbătorit așa cum se cuvine, joi, pe cel mai în vârstă locuitor al comunei Bumbesti-Pițic, Ion Condel. Sărbătoritul nu a avut un tort, ci două, a primit chiar și o diplomă, și multe urări de mulți ani și sănătate.

„Am sărbătorit, cu drag, pe domnul Condel Ion(nenea Onel cum îl știu cei îndrăgiți ai dumnealui), la împlinirea venerabilei vârste de 101 ani, alături de autoritățile militare ale județului nostru. Cu această ocazie deosebită, țin să îi urez lui nenea Onel, multă sănătate, bucurie și putere deplina ca să ducă și de azi înainte, pentru încă mulți ani, exemplul eroismului personal până la capăt, alături de fiul domniei sale, Condel Romeu(nenea Romica), care a știut, că nimeni altul, să îi ofere tatălui, erou, cele mai bune condiții pentru o viață ușoară și liniștită. La multi ani și multă cinste, eroilor venerabili ai comunei noastre”, a transmis primarul comunei Bumbești Pițic, Irina Cojocaru.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Femeie din Săulești, bătută de soț și amenințată cu moartea

Postat acum

on

De către

În seara zilei de 6 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că soția acestuia a plecat de la domiciliu.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, bărbatul, pe fondul consumului de alcool și gelozie, a lovit-o pe femeia în vârstă de 33 de ani și a amenințat-o cu acte de violență și cu moartea.

În urma evaluării riscului, față de bărbatul în cauză a fost emis un ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

 

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!