Connect with us

EVENIMENTE

Ministrul Tătaru, mulțumit de ce a găsit la Spitalul Rovinari!

Postat acum

on

Ministrul Sănătății, Mihai Tătaru, a vizitat astăzi două unități spitalicești în Gorj. Spitalul Rovinari și cel de la Târgu-Jiu. De altfel, la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” a inaugurat un RMN şi un Computer Tomograf, recent aduse în unitatea medicală.

„Referitor la spital, este un exemplu de bună practică, de foarte bună implicare a autorităţii locale, iar ceea ce am văzut aici ca aparatură cred că şi-ar dori foarte multe spitale”, a declarat ministrul Sănătăţii, după vizita la spitalul din Rovinari.

Joi, ministrul a vizitat şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Aici, s-a întâmplat un incident care a pus o pată gri pe eveniment. Este vorba despre incidentul cu bolnava cărată în spate de fiica pentru că nu a fost lăsată să ducă cu un căruț pacientă în spital. Tătaru a fost critic la actul de management

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat că „pacientul primează” și în acest caz este vorba despre o „greșeală managerială”.
„Este o greșeală managerială, o situație tipică. Eu sunt medic și atitudinea față de pacient trebuie să fie alta. Pacientul primează, un caz prezent la spital trebuie preluat și evaluat imediat, nu contează dacă vine ministrul sau nu”, a declarat Nelu Tătaru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la intrare în Romanești

Postat acum

on

De către

Patru ambulanțe s-au îndreptat spre ieșire din orașul Târgu Jiu, pentru a interveni în cazul unui accident cu victime cate a avut loc în giratoriul de la Romanești.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident cu victime, în pădure la Bârsești! Adolescentă de 17 ani, printre victime

Postat acum

on

De către

În cursul nopții, un accident cu trei victime a avut loc în pădurea din Bârsesti.

Un autoturism a suferit daună totală iar pentru scoaterea persoanelor din interiorul mașinii a fost nevoie de descarcerare.

Se pare că persoanele scoase din autoturism sunt la spital, una va fi transferată spre o altă unitate medicală.

Ce transmite ISU:

„Noaptea trecuta, in jurul orei 2:40, am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generată de un accident rutier produs in municipiul Tg-Jiu, cartier Bârsești in care a fost implicat un autoturism cate a părăsit partea carosabila și a lovit mai multi copaci. La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime dintre care una inconstienta dar cu semne vitale. Este vorba despre o persoana de sex feminin in varsta de 17 ani si doua persoane de sex masculin in varsta de 20 si 22 de ani. Persoana inconstienta era conducatorul auto, baiatul în varsta de 22 se ani. Victimele au primit primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior au fost transportate la UPU Tg-Jiu”

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tg. Jiu. Ornamentele de pe stradă, doborâte de un autovehicul de mare tonaj

Postat acum

on

De către

Ornamentele de sărbători, montate în intersecția de la parcul Central și Piața Mare, din Târgu Jiu, au fost doborâte de un autovehicul de mare tonaj. S-a întâmplat în această seară, odată cu ghirlandele fiind rupte și cablurile liniei de troleu. Echipe de la ISU, societatea de electricitate și primărie se află la fața locului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR