Home / EVENIMENTE / Ministrul Tătaru, mulțumit de ce a găsit la Spitalul Rovinari!

Ministrul Tătaru, mulțumit de ce a găsit la Spitalul Rovinari!

Ministrul Sănătății, Mihai Tătaru, a vizitat astăzi două unități spitalicești în Gorj. Spitalul Rovinari și cel de la Târgu-Jiu. De altfel, la Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” a inaugurat un RMN şi un Computer Tomograf, recent aduse în unitatea medicală.

„Referitor la spital, este un exemplu de bună practică, de foarte bună implicare a autorităţii locale, iar ceea ce am văzut aici ca aparatură cred că şi-ar dori foarte multe spitale”, a declarat ministrul Sănătăţii, după vizita la spitalul din Rovinari.

Joi, ministrul a vizitat şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Aici, s-a întâmplat un incident care a pus o pată gri pe eveniment. Este vorba despre incidentul cu bolnava cărată în spate de fiica pentru că nu a fost lăsată să ducă cu un căruț pacientă în spital. Tătaru a fost critic la actul de management

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat că „pacientul primează” și în acest caz este vorba despre o „greșeală managerială”.
„Este o greșeală managerială, o situație tipică. Eu sunt medic și atitudinea față de pacient trebuie să fie alta. Pacientul primează, un caz prezent la spital trebuie preluat și evaluat imediat, nu contează dacă vine ministrul sau nu”, a declarat Nelu Tătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *