Connect with us

BUCĂTĂRIE

Meniu a la carte: Pensiunea „La Moară” din Peștișani organizează cu fast petrecere de 1 Martie

Postat acum

on

0 Shares

Petrecerea Mărțișor va fi organizată la Peștișani pe data de 1 Martie. Aceasta va fi găzduită de Pensiunea „La Moară” care este renumită pentru preparatele deosebite cu care își delectează clienții.

„Sâmbăta aceasta, de 1 martie, vă invităm să sărbătorim împreună începutul primăverii la Petrecerea Mărțișor. După cum v-am obișnuit, atmosfera va fi una plină de voie bună, muzică și distracție, si nu vor lipsi nici preparatele noastre delicioase din meniul a la carte Vă așteptăm să întâmpinăm noul anotimp cu veselie”, transmit organizatorii care așteaptă că cei interesați să facă rezervări.

 

0 Shares
Publicitate

BUCĂTĂRIE

Cristian Partenie a adus gustul adevărat de shaorma, la Târgu Jiu! S-a stat la coadă pentru un produs de top, la Shaormeria Amman

Postat acum

on

De către

Cu un vibe de zile mari și într-o atmosferă de sărbătoare, Cristian Partenie, cunoscutul shaormar din Slatina, a spart piața fast-food-urilor din Târgu Jiu, deschizând, astăzi, o unitate comercială pentru adevărații cunoscători ai gusturilor, și în municipiul nostru.

Shaormeria Amman, a treia din grupul unităților fast-food realizate de Cristian Partenie, a fost inaugurată la Târgu Jiu cu muzică bună, artificii, șampanie Moet și cu bomboane de ciocolată, servite chiar de shaormarul care a făcut, cu zâmbete largi, oficiile de gazdă.

Câteva minute mai târziu, Cristian s-a pus la dispoziția clienților pofticioși care au așteptat, la un rând de câțiva metri, pentru a gusta rapid preparatele aflate în meniu.Și sunt zeci de astfel produse, din carne de pui, curcan, vită sau porc, servite cu sosuri speciale și cu ingrediente pentru care nu se face rabat la calitate.

Shaormeria Amman aduce la Târgu Jiu gustul iordanian al shaormei, mai exact produse delicioase care nu au mai fost pe piața de profil din Gorj.

Interesat este că numărul mare de clienți, atrași de publicitatea masivă de pe rețelele de socializare, au plecat mulțumiți de gustul produselor, de amabilitate și rapiditatea personalului dar și de atmosfera de zile mari din unitatea care funcționează în Piața Mică, la fostul Restaurant La Rotaru.

Continuă să citeşti

BUCĂTĂRIE

AJOFM Gorj: Se caută bucătari, salariul pornește de la 4000 de lei

Postat acum

on

De către

165 de locuri de munca sunt vacante la AJOFM Gorj, iar în topul profesiilor căutate sunt cele de bucătar și ajutor bucătar. Salariul pentru cei care vor sa lucreze în bucătăriile unor restaurante, pensiuni, hoteluri pornește de la 4000 de lei ori este confidențial.

 

Angajatorii caută lucrători atât cu studii medii, cât și cu studii superioare.

Continuă să citeşti

BUCĂTĂRIE

Rețeta care continuă să înnebunească românii! Vezi ce este!

Postat acum

on

De către

Bucură-te de mâncarea cu gust de acasă: fasolea cu ciolan, o plăcere simplă, dar autentică, plină de savoare și farmec tradițional.

Ingrediente
  • 1 ciolan afumat de aproximativ 1kg
  • 600g fasole boabe uscată
  • 500ml roșii pasate
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 foi de dafin
  • 2 lingurițe boia dulce
  • 2 lingurițe boia afumată
  • 1 linguriță cimbru
  • 1 linguriță tarhon
  • sare
  • piper
Mod de preparare
1. În primul rând, trebuie să ținem cont că fasolea trebuie pusă la înmuiat, în apă rece, peste noapte.
2. Punem ciolanul la fiert, într-un vas încăpător și umplem cu apă până ce este acoperit 4 degete deasupra lui.
3. Se fierbe aproximativ 3 ore, până ce carnea devine fragedă și poate fi ușor desprinsă de pe os.
4. Când timpul de fierbere a ciolanului este pe la jumătate, punem și fasolea la fiert.
5. Scurgem fasolea de apă și o punem la fiert într-o oală încăpătoare.
6. După 20 de minute, luăm oala de pe foc, scurgem apa și umplem din nou cu apă călduță.
7. Repetăm acest pas după alte 20 de minute, apoi lăsăm fasolea la fiert pentru aproximativ 40 de minute sau până când boabele s-au înmuiat suficient. Trebuie să ținem cont că sunt soiuri care fierb mai ușor, iar altele mai greu.
8. Dezosăm ciolanul și feliem carnea, în bucăți potrivite.
9. Apa în care a fiert ciolanul se păstrează, pentru a fi folosită la prepararea fasolei.
10. Avem ciolanul fiert și feliat, fasolea fiartă, trecem la următorul pas, combinarea celor două ingrediente, în cel mai delicios mod.
11. Călim ceapa tocată și morcovii rași, într-o cratiță încăpătoare, cu 3 linguri de ulei.
12. După ce s-au înmuiat legumele, adăugăm o cană din apa în care a fiert ciolanul. Punem și roșiile pasate și condimentăm cu sare (doar dacă este necesar, deoarece apa în care a fiert ciolanul este destul de sărată), piper, boia dulce, un pic de boia afumată (în cazul în care ciolanul nu are suficient gust de afumat), o foaie de dafin, 2 lingurițe de tarhon și 2 lingurițe de cimbru.
13. Adăugăm fasolea fiartă, bucățile de ciolan, completăm cu apa în care a fiert ciolanul și gătim, la foc mic, pentru aproximativ o oră.
14. Fasolea noastră cu ciolan este gata, mirosul e îmbietor, gustul e divin.
Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!