Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Lucrări de modernizare la Psihiatrie Turceni!

Postat acum

on

Reprezentanții administrației locale din Turceni anunță că Secția de Psihiatrie a Spitalului Orășenesc din localitate a fost finalizată și la a doua scară.

Astfel s-au pus instalații sanitare noi, instalație termică modernă, interioare zugrăvite și tocărie nouă de tip termopan. Fiecare scară dispune de camere izolatoare pentru situațiile speciale. De asemenea, s-a realizat branșamentul la noua rețea de canalizare.

,,Ca urmare a acestor lucrări realizate din bugetul local, semenii noștri cu probleme de sănătate aparte beneficiază de condiții de trai mai bune”, anunță primarul Cristina Cilibiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

S-a pus piatra de temelie, pentru biserica nouă din Peșteana de Jos

Postat acum

on

De către

O biserică nouă se construiește în satul Peșteana de Jos, al comunei Fărcășești. Ieri, a fost pusă piatra de temelie a noii construcții, ce va fi edificată în următorii trei ani. Autoritățile locale au alocat, la sfârșitul anului trecut, fonduri din bugetul propriu, pentru edificarea lăcașului de cult. „Se aprobă acordarea unui sprijin financiar în sumă de 19.040 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de întocmire documentații în vederea realizării obiectivului de investiții „Construire biserică nouă în sat Peșteana de Jos, comuna Fărcășești și grup sanitar”, aproba consiliul local, în decembrie 2021.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Începe prima etapă a proiectelor de apă și canalizare, finanțate prin Anghel Saligny

Postat acum

on

De către

Autoritățile din comuna Fărcășești au demarat prima etapă a proiectelor de apă și canalizare, pentru care au primit finanțare prin programul guvernamental Anghel Saligny. Primarul Constantin Drăgoescu spune că a început deja faza de studiu de fezabilitate și proiectare. În urmă cu o lună, autoritățile din Fărcășești au primit „undă verde” pentru două proiecte depuse, respectiv înființarea sistemului de canalizare menajeră, în valoare de 10.500.000 de lei și modernizarea sistemului de alimentare cu apă în comună, în valoare de 2.326.529 lei.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Programul Anghel Saligny, șansă pentru investiții, pe timp de criză

Postat acum

on

De către

Programul Anghel Saligny, prin care au fost aprobate sume de la buget, pentru administrația locală, este o gură de oxigen pentru primării, ca să poată continua investițiile. Multe dintre lucrările începute deja au fost blocate, din cauza creșterii prețurilor. În comuna Bălănești, edilul speră ca viitorele lucrări de investiții să fie obținute de firme care să le poată duce la bun sfârșit. „Sper că se vor înscrie la licitații doar acele firme care au convingerea că pot termina o lucrare și că o pot termina la termen, iar lucrul să fie bine făcut. Ne-am săturat de oameni neserioși”, a declarat primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR