Connect with us

ACTUALITATE

ISJ Gorj pregătește revenirea elevilor în unitățile de învățământ

Postat acum

on

Inspectoratul Școlar Județean Gorj pregătește în aceste zile revenirea elevilor la cursuri, față în față, de săptămâna viitoare. După o săptămână de vacanță și două de activități online, s-a ajuns la concluzia că orele trebuie să se desfășoare în incinta unităților de învățământ.
Există însă și clădiri în care elevii nu mai pot face ore, imobilele fiind afectate de seisme. Astfel, se amenajează alte spații în care vor ajunge câteva sute de elevi.

La nivelul județului Gorj, în contextul afectării unor corpuri de clădiri aparținând unor unități școlare, există următoarea situație:
– în cazul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, elevii care învățau în corpul vechi de clădire vor fi relocați în corpul nou al unității;
– în cazul Liceului Tehnologic Bîrsești, elevii care învățau în corpul vechi vor fi relocați în corpurile noi ale unității;
– în cazul Liceului Tehnologic Tismana, elevii vor fi relocați la structurile de pe raza localității;
– în cazul Școlii Gimnaziale Arcani, elevii vor fi relocați la structurile Școala Gimnazială Stroiești și Școala Gimnazială Câmpofeni;
– în cazul Școlii Gimnaziale Stănești, elevii vor fi relocați în corpul de clădire neafectat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR