Connect with us

EVENIMENTE

Încă un bebeluș în familia din care a fost luată Sorina, fetița înfiată cu forța în SUA

Postat acum

on

Familia din Baia de Aramă, care anul trecut a fost în centrul unui scandal național, după ce fetița de nouă ani pe care o luaseră dintr-un centru de plasament a fost luată cu forța, se bucură din nou. Vasile și Mariana Șărămăt au devenit bunici. Cei doi au un nepoțel din partea fiului, perfect sănătos, care a venit pe lume într-o clinică privată. „Îi multumesc lui Dumnezeu, am cel mai frumos si scump nepoțel din lume și cei mai buni copii”, a scris proaspăt devenitul bunic, pe pagina de facebook.

Cei doi soți din Baia de Aramă nu au mai văzut-o pe Sorina de anul trecut, de când o procuroare din Craiova a luat-o din casă, târând-o pe jos, ca s-o dea unei familii stabilite în SUA și care obținuse custodia fetiței, luată de la un an din orfelinat și crescută de familia Șărămăt. Mariana și Vasile Șărămăt lupsă și acum în instanță, pentru a obține anularea adopției și întoarcerea acasă a Sorinei.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Alertă! Poliția caută un copil de 12 ani dispărut

Postat acum

on

De către

Un copil de 12 ani este căutat de polițiști, după ce a dispărut de aproape 12 ore. Băiatul a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. „La data de 22 martie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că fiul său, Radu Cătălin-Ionuț, de 12 ani, în jurul orei 12:00, a plecat de la domiciliu către școală, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţimea de 1,65-1,70 metri, constituție atletică, greutate 40-50 kilograme, păr șaten, ochi căprui, față ovală.

La momentul plecării, minorul purta pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, hanorac gri închis, pantofi sport de culoare închisă și avea asupra sa un ghiozdan de culoare albastru”, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un târgujian și-a marcat cu creta locul de parcare pentru persoanele cu handicap. FOTO

Postat acum

on

Un târgujian nu a mai chemat autoritățile și și-a marcat singur locul de parcare pentru persoanele cu dizabilități. S-a întâmplat într-o parcare din zona semicentrală a municipiului Târgu Jiu. Pentru marcarea locului de parcare a fost folosită cretă și trasate câteva linii care ar simboliza o persoană în scaun rulant. Astfel de marcaje sunt aplicate numai de către Primăria Târgu Jiu, cu echipamente speciale, dacă persoana respectivă are dreptul la un astfel de loc de parcare. Oricum, în parcări trebuie să fie prevăzute și locuri pentru persoanele cu dizabilități.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr din Motru, omorât în Anglia

Postat acum

on

Un tânăr din Motru a fost găsit mort în Anglia. Ștefan Stelian Moraru a fost ucis prin înjunghiere. Cadavrul a fost găsit de poliție pe o stradă din apropierea apartamentului în care motreanul stătea alături de un bărbat din Mehedinți. Poliția are deja un cerc de suspecți și se speră prinderea criminalului. Motreanul a plecat de acasă la un cazinou, unde ar fi câștigat peste 2.000 de lire sterline. Ulterior, a fost descoperit mort pe o stradă din apropierea sălii de jocuri. Tragedia a avut loc luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR