Connect with us

POLITICĂ

Gigel Jianu, favorit pentru Primăria Motru. Vezi SONDAJUL!

Postat acum

on

Într-un sondaj realizat de gorjexpress.ro, pentru a testa intenția de vot în municipiul Motru, rezultatul a relevat că actualul primar, Gigel Jianu, conduce detașat. La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, pe cine ați vota ca primar al municipiului Motru”, 57,87% dintre respondenții sondajului online au optat pentru candidatul PNL, Gigel Jianu. Pe locul doi s-a situat Florin Dochinoiu, candidatul USR, cu 30,69%. Pe locul III urmează Cosmin Morega, candidat PSD, cu 11,14%, pe locul IV Ilie Petrescu, din partea ALDE, urmat de Nicu Bunoaica, de la PER, cu 0,08%. Jianu a fost votat de 2140 de persoane, Dochinoiu de 1125, Morega de 412, Petrescu de 8, iar Bunoaica de 3. Sondajul a fost realizat timp de cinci zile, iar cei care au participat la el nu au putut vota decât o singură dată, de pe un aparat, fie el telefon, tabletă sau calculator.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Înorat
06:3820:14 EEST
Se simt: 9°C
Vânt : 5km/h SE
Umiditate : 43%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 3
SunLuniMarți
8/4°C
13/5°C
16/4°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR