Connect with us

ULTIMA ORĂ

FOTO: Noi produse montane atestate de Stâna Ștefanu

Postat acum

on

Stâna Ștefanu de pe Transalpina a obținut atestarea ca „Produs Montan“ pentru încă șapte produse. Este vorba de dulceața de afine, prune și zmeură, precum și de siropul de brad, afine, soc și zmeură.

„V-am promis ca Stana Stefanu va renaste si o sa se intample…
Astazi am primit doua decizie a 7 PRODUSE MONTANE si mai am in studiu 3 care in curând vor fi cerificate …
In prezent Stana Stefanu detine legal
2 PRODUSE TRADITIONALE si
13 PRODUSE MONTANE ,aprobate de ANZM si MINISTERUL AGRICULTURI …Sant realizari si satisfacti ale devotamentului meu pentru tot ce inseamna Traditie si originalitate…Multumesc unor oameni minunati care au avut si au incredere in mine…
Va multumesc dumneavoastra tuturor careati fost cu sufletu alaturi de mine in aceste zile urate…
Sa ne revedem sanatosi in SEZONUL VIITOR.🙏🙏🙏”, a postat Marioara Babu pe pagina sa de socializare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Primarul Radu nu i-a uitat pe pensionari: Petrecere de 15.000 de euro pentru vârstnicii din Țicleni!

Postat acum

on

De către

Constantin Radu, primarul PSD de la Țicleni, pregătește o petrecere de zile mari pentru pensionarii din oraș. Pentru masa festivă și nu numai, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, edilul a achitat peste 15.000 de euro.

Ziua de 1 octombrie este prilej de bucurie si pentru pensionarii din Țicleni. Câteva sute de persoane sunt invitate la o petrecere organizată cu această ocazie de autoritatea locală. În fiecare an, primăria a avut grija de pensionarii din oraș, iar sărbătoarea nu a fost marcată doar in pandemie din cauza restricțiilor.

În toate localitățile, la acest sfârșit de săptămână, se organizează astfel de petreceri pentru vârstnici. O parte importanta a membrilor comunității din Țicleni este reprezentată de persoane de vârsta a treia.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident grav, pe noul drum. O victimă prinsă în cabina unei dube

Postat acum

on

De către

Un grav accident s-a produs în această dimineață, pe noul drum expres Craiova -Pitesti. O persoană a rămas încarcerată în cabina unei dube implicate în accident, iar circulația se desfășoară dirijat de poliție.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Au votat creșterea salariilor pentru primari și președinți de consilii județene

Postat acum

on

De către

Deputații au adoptat proiectul ce prevede creşterea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene şi a personalului din aparatul de lucru al primăriilor. Proiectul de lege prevede acordarea, începând cu luna august 2022, a unei pătrimi din diferenţa dintre salariul de bază prevăzut de Legea-cadru nr.153/2017, pentru anul 2022 şi cel din luna decembrie 2021. Un amendament se referă la majorarea indemnizaţiilor persoanelor care ocupă funcţii de demnitate publică alese din cadrul organelor autorităţii publice locale. „Prin excepţie, începând cu data de 1 noiembrie 2022, cuantumul brut al indemnizaţiilor lunare de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice prevăzut în anexa nr. IX lit.C la Legea-cadru nr. 153/2017 (…) se stabileşte prin înmulţirea coeficientului prevăzut de Legea cadru nr. 153/2017 (…), cu salariul minim brut pe ţară garantat în plată stabilit potrivit legii pentru anul 2021”, prevede textul adoptat.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR